Orang Kajang Memang Terbaik!

Tag archive

rezeki

Placeholder
OMG

Susah Rupanya Buat Video Stop Motion

peniksen pituudet Salam, sekarang pukul 4.23 pagi waktu aku update blog ni.. dah biasa tak tidur malam sebab kerja jadi hari ni mata tak mau tidur pulak. Ok tu pekara biasa sebenarnya kalau orang yang keje 24 jam macam aku ni. Tidur tak tidur tu tolak tepi haha.. Disebabkan aku tak boleh nak tidur jadi hari ni… Baca Lagi

Placeholder
Diriku

Alamak Nuffnang Dah Hantar Surat!

anatominen implantti Hari ni aku dapat satu berita yang mengejutkan dari Nuffnang, tiba-tiba posmen datang rumah bagi salam dan abang posman tu terus menghulurkan surat. Aku ingatkan surat dari bank suh aku bayar kad kredit. Rupa-rupanya surat dari pihak Nuffnang. Alamak aku ada buat salah ke?.. sampai dapat surat dari Nuffnang.. ehehehe.. tak lah, saja je gempak..… Baca Lagi

Placeholder
Diriku

Terima Kasih Nuffnang!

mellfeszesítés otthon Hari ni aku dah dapat cheque dari Nuffnang selepas aku cashout account Nuffnang pertama aku sebulan yang lalu, Walaupun nilainya sedikit tapi aku bangga sebab ada juga orang masuk blog aku dan dengan ikhlas mengklik iklan yang disediakan oleh pihak Nuffnang. Dulu aku pakai Advertlets tapi sampai sekarang tak dapat-dapat hasilnya, sejak dari tu aku… Baca Lagi

Kembali Ke Atas