Keratan Kosmo – Tetap kacau-bilau – Konsert Pesta Malam Indonesia 2

dalam Konsert oleh

christian dating sites for seniors Oleh HARYATI KARIM haryati.karim@kosmo.com.my KALAU konsert Inul Darasista di Malaysia tempoh hari dibatalkan ‘atas sebab-sebab keselamatan’ bagaimana pula dengan aspek keselamatan pada Konsert Pesta Malam Indonesia 2 di Bukit Kiara, Equestrian Park kelmarin? Biarpun penganjur konsert tersebut, Fat Boys Records pada sidang media Khamis lepas berjanji untuk mengelakkan berlakunya kekecohan pada konsert tersebut, namun realitinya,…

mature date Baca Lagi

Hujan – Dugaannya Live Pesta Malam Indonesia 2

dalam Konsert oleh

buscar pareja en la plata woo..ooo bapanya mahukannya… jadi seorang askar bukan cita-citanya… bukan impiannya dia terlalu muda… tuk tinggalkan keluarga bila tiba masanya… pilu mula terasa berkecamuk hati… hatinya sendiri persoalannya kini sampai bila mampu ku bertahan… Mampukahku bertahan… wo.. woo..ooo Nampak ketara kah dilema diwajahku… diluarnya tenang tapi Tuhan saja tahu… 2x beginikah selalunya cinta… diakhiri sekarang setelah…

site de rencontre 18 25 gratuit Baca Lagi

Meet Uncle Hussain – Lagu Untukmu Live Pesta Malam Indonesia 2

dalam Konsert oleh

Tiada bintang Dapat menerangkan hati yang telah dicela Bagai ku lumpuh tak mampu berdiri Aku tetap begini takkan berubah kerna Aku tetap aku dan alur hidup mu bukanlah aku Guna hati akal dan fikiranmu Berbeza engkau dan juga aku Dua hati yang tak mungkin bersatu Adakah aku Hanya bonekan yang sering engkau mainkan Yang dikawal…

Baca Lagi

Pesta Malam Indonesia 2 – Gambar & Video

dalam Konsert oleh

Penat sungguh hari ni, ye la mana taknya dari pukul 10 pagi dah terconggok kat perkarangan Padang Equestrain Mont Kiara untuk menyaksikan konsert pesta malam indonesia 2. Sampai-sampai dah sesat sebab cari laluan masuk ke padang tu. Nasibaik ada signboard iklan pesta malam indonesia ni. Sampai je sana duk cari parking, cari punya cari tak…

Baca Lagi

Sheila On 7 – Sesi Bertemu Peminat (Maju Junction)

dalam Konsert oleh

Para peminat Sheila on 7, esok jangan lupa jumpa mereka lagi di Konsert Pesta Malam Indonesia 2 bertempat PADANG POLO, KELAB BUKIT KIARA EKUESTRIAN KUALA LUMPUR. Petang tadi sesi bertemu peminat oleh semua artis-artis yang terlibat dalam acara ini. Antara artis yang hadir adalah Sheila on 7, Dewi Dewi, Slank , Peterpan, Ungu dan Samsons.…

Baca Lagi

Kembali Ke Atas