Tak terlintas dalam fikiran bila sampai ke Korea ni akan singgah ke Seoul World Cup Stadium...
Jika anda berkesempatan bercuti ke Seoul Korea pastikan anda pergi ke Han River (Sungai Han) yang...
Bila bercakap pasal percutian ada antara kita yang mengidamkan percutian di kawasan bergunung ganang, di pulau, pantai, tempat bersalji dan macam-macam...
Dewasa ini banyak filem-filem dan drama tempatan yang menarik perhatian penonton dengan jalan cerita yang hebat malah mendapat tempat blockbuster dan pecah panggung...
Hey korang! sempena cuti sekolah ni apa agaknya aktiviti riadah bersama keluarga yang korang akan buat? Mesti korang dah plan nak...