MONOLOG HATI : #0001

dalam Diriku oleh

Percintaan ada kalanya merumitkan. Bukan kerana tak ada manisnya dalam percintaan tu tapi bila tersekat sesuatu dalam jiwa yang tak mampu diungkapkan dengan kata-kata. Senang lah cakap buat apa nak fikir pasal hati. Hah! Cakap memang mudah tapi siapa lah tahu kan apa isi hati ini nak sebenarnya. Memang lidah tu lembut tapi bila berkata-kata…

Baca Lagi

Kejayaan Besar Bila Bebas Hutang

dalam Sponsored Post oleh

  Umur semakin hari semakin tua. Tapi umur hanyalah sekadar nombor yang akan terus meningkat dari tahun ke tahun. Apa yang paling penting adalah kesejahteraan dan kesihatan yang berpanjangan dan amalkan gaya hidup yang sihat dengan aura positif setiap hari untuk kekal awet muda. Alhamdulillah dah 32 tahun usia aku. Hidup dengan penuh ranjau onak…

Baca Lagi

Puas Dan Buas Apabila Memandu Dengan Shell V-Power Racing

dalam Sponsored Post oleh

Pemanduan yang selesa semestinya apabila prestasi kenderaan berada dalam keadaan tip-top barulah nak memandu pun rasa yakin dan selamat. Bila memandu dalam kawasan bandar,mahupun memandu jarak jauh, memang banyak cabarannya terutama bila waktu puncak ramai pengguna jalanraya keluar pada waktu itu. Bercakap pasal keselesaan apabila memandu, pengalaman aku sendiri bila nak bawa kereta mestilah akan tengok…

Baca Lagi

I Pilih U Sebab U POWER!

dalam Blog oleh

Tak kenal maka tak cinta, aku ni memang susah kalau korang nak suruh tukar pakai line telephone lain. Sebab aku ni jenis yang setia kalau dah pakai satu tu sampai la sudah itu je yang aku pakai. Tapi sejak pakai U Mobile ni aku dah jatuh hati dengan liputan rangkaian 4G LTE diorang yang dah…

Baca Lagi

Apa Yang Korang Perlu Tahu Sebelum Melancong Ke Jepun

dalam Percutian oleh

Semua orang nak pergi melancong ke Jepun ye la boleh tengok 4 musim kat sana. Tepuk dada tanya selera pilih la tarikh yang sesuai untuk korang ke sana. Apa yang korang perlu tahu orang-orang Jepun ni sebenarnya baik-baik belaka dan saling menghormati. Pernah aku terbaca blog-blog lain cakap sebenarnya orang Jepun ni auta je buat…

Baca Lagi

Cara Mudah Dapatkan iPhone 6s Dan iPhone 6s Plus Dengan Flexi U MicroCredit

dalam Blog oleh

Nak pakai iPhone 6s tapi aku tak mampu lagi. Mengidam nak pakai tu dah lama, dah usha macam-macam smartphone tapi iPhone 6s juga yang terpahat di hati. Nak tak nak, aku kena cari gak jalan supaya aku dapat memilikinya satu hari nanti. Tapi bila aku terbaca cara termudah untuk mendapatkan iPhone 6s dan iPhone 6s Plus…

Baca Lagi

Kembali Ke Atas