Orang Kajang Memang Terbaik!

Category archive

Percutian - page 3

SEOUL KOREA – Hotel Sarangbang Yongsan

dalam Percutian oleh

afro interracial dating Percutian bersama aku dan keluarga telah dirancang dari awal lagi. Hotel dibeli melalui Airasiago.com bersama-sama dengan penerbangan Airasia sekali. Seperti biasa aku kalau pergi melancong ke luar negara hotel bukanlah yang paling penting sebab aku pergi berjalan bukan sekadar nak tidur di hotel sahaja. Jadi untuk percutian ke Korea ni kami pilih hotel murah di…

dejting happy pancake Baca Lagi

SEOUL KOREA – Seoul Central Mosque

dalam Percutian oleh

Percutian ke Seoul Korea sudah lama aku idam-idamkan. Mujurlah dapat harga promosi AAX hari tu jadi dari tak mampu pergi akhirnya mampu juga aku jejakkan kaki di bumi Allah yang indah tu. Percutian kali ni bukan pergi sebagai backpackers tapi pergi dengan tour agency yang dah siap semuanya. Senang sikit sebenarnya pergi dengan tour agen…

Baca Lagi

SEOUL KOREA – Incheon International Airport

dalam Percutian oleh

Perjalanan ke Seoul Korea bermula di Incheon International Airport, dalam banyak-banyak negara yang aku pernah lawati aku rasa Incheon International Airport merupakan lapangan terbang terbaik yang pernah aku tengok. Bersih, selesa, besar, dan teratur sistem diorang ni. Satu yang aku nak puji adalah immigration mereka, kenapa? sebab immigration diorang tak banyak tanya itu ini. Sampai..…

Baca Lagi

Travel Itinerary AirasiaX Ke Seoul – Incheon

dalam Percutian oleh

Wazzapp!! tak sampai 10 hari lagi aku akan terbang melancong ke Seoul – Incheon menaiki pesawat D7504 AirasiaX. Rasanya ini itinerary paling rumit aku dapat.. pertama aku tersalah nama anak buah aku, pastu tambah makanan dalam flight pulak.. sekarang last tambah kit keselesaan pulak haha.. saja je kan nak menghabiskan duit.. ok cukup-cukup sudah.. rasanya…

Baca Lagi

Akhirnya… Seoul Aku Datang…

dalam Percutian oleh

Macam tak percaya je lagi beberapa hari aku akan ke Seoul Korea. Ini semua gara-gara adik aku lah yang mengajak jenjalan satu asia. Berderet dari bulan March ni sampai ke bulan November penuh dengan aktiviti pelancongan. Mentang-mentanglah aku baru beli domain Cuticuti.asia kannn.. katanyeeee… haha.. mana tau lepas buat aktiviti cuti-cuti ni boleh kumpulkan bahan…

Baca Lagi

Seronok BBQ Bersama Keluarga

dalam Percutian oleh

Bila berkumpul satu keluarga memanglah seronok lebih-lebih lagi kalau dapat keluarga yang sporting dan peramah. Siapa yang masuk dalam keluarga Halimah sure akan sentiasa happy selalu. Kali ini dapat berkumpul ramai-ramai dan tinggal kat homestay di Melaka. Memang dah rancang dari awal untuk buat BBQ disini. Jadi bahan-bahan untuk buat BBQ serta lauk pauk dah…

Baca Lagi

Kembali Ke Atas