Orang Kajang Memang Terbaik!

Category archive

Percutian - page 23

Colmar Tropicale – Bukit Tinggi

dalam Percutian oleh

gratis dejting utan medlemskap Selepas beronok-ronok kat Tanjung Inn Cherating kami sempat singgah Colmar Tropicale – Bukit Tinggi, aku rasa ni kali ke 4 atau ke lima aku ke sini. Maklum lah masuk free sebab staff Berjaya hehehe… kalau bukan staff tak silap aku masuk kena bayar 10 ringgit untuk adult dan 5 ringgit untuk kanak-kanak. Ok aku tak…

datingsider victoria Baca Lagi

Tanjung Inn Cherating

dalam Percutian oleh

Seronok sangat hari ni sebab baru balik dari bercuti sama kawan-kawan pejabat aku. Destinasi percutian kali ini di Tanjung Inn Cherating. Ini kali kedua aku ke Cherating, sebelum ni aku tinggal kat Impiana Resort tapi sekali sekala nak rasa ala kampung sikit.. jadi kami cari chalet dan berkenan dengan Tanjung Inn ni… Sebenarnya bukan ada…

Baca Lagi

Perkampungan Ikan Bakar Terapung (PIBT) Bersama Bloggers

dalam Percutian oleh

Hari ni aku dan mak pergi Melaka gi ambik barang adik aku yang belajar kat Politeknik Merlimau Melaka, Sekarang ni dia cuti SEM so terpaksa la kami datang angkut barang-barang dan kain baju dia yang melambak tu balik. Sebelum ke Melaka, mak aku dah janji dengan kawan bloggers Theministryofmind dan lllxillixaxillixalll untuk pergi makan-makan kat…

Baca Lagi

Santai @ Pengkalan Balak Melaka

dalam Percutian oleh

Perjalanan tak la jauh pun tapi nasibaik la abang bob yang drive kereta… dah la aku tak cukup tidur sebab semalamnya aku kerja malam. Dah sebulan kami rancang untuk bercuti di Pengkalan Balak Melaka ni.. destinasi ini memang menjadi favorite kami setiap tahun, kenapa?.. sebab kat sini private sikit… huh kami tak buat benda tak…

Baca Lagi

Percutian Ke Cherating

dalam Percutian oleh

Lama dah tak tulis kat blog ni, almaklumlah sekarang ni bz sikit ngan kerja-kerja akhir tahun, kan lagi sebulan je nak ke tahun 2009 so kita kenelah tunjukkan prestasi cemerlang, terbilang kat office heheheheh asalkan kerja yang kita buat tu dengan ikhlas. Semperna nak masuk tahun baru yang tinggal sebulan lebih je ni, aku dan…

Baca Lagi

1 21 22 23
Kembali Ke Atas