Orang Kajang Memang Terbaik!

Category archive

Sponsored Post - page 3

Lebih Mudah, Lebih Pantas Dengan KakaoTalk

dalam Sponsored Post oleh

bacheca annunci incontri bari Teknologi semakin pesat membangun, tidak dinafikan penggunaan telefon pintar (Smart Phone) semakin berkembang dan boleh dikatakan setiap orang mempunyai sekurang-kurangnya satu smartphone untuk berkomunikasi. Kini dengan adanya aplikasi KakaoTalk pengguna dapat berhubung dengan sesiapa saja tidak kira masa dan di mana jua dengan pantas dan menghiburkan. KakaoTalk merupakan sebuah aplikasi messenger percuma yang menggunakan jaringan…

join dating site Baca Lagi

Little Red Cube Di Nusajaya Johor

dalam Percutian/Sponsored Post oleh

Little Red Cube secara rasmi telah beroperasi sepenuhnya di Puteri Harbour, Nusajaya Johor. Sebuah mercu tanda terbaru yang menyediakan pelbagai aktiviti, hiburan dan hospitality terbaik dunia untuk semua ianya merupakan sebuah pusat gaya hidup dan hiburan untuk seisi keluarga. Jangan terkejut sebab aku dah pun jejakkan kaki kesini minggu lepas bersama rakan blogger hebat iaitu…

Baca Lagi

Berbelanja Dengan RHB Debit Cash-Connect MasterCard

dalam Sponsored Post oleh

Makan… makan… makan… ya makan lah sepuasnya bila masih ada nyawa ni.. bila masih ada selera yang tuhan bagi.. itulah yang selalu aku buat hari-hari. Sebenarnya makan ni tak boleh nak kedekut sangat sebab kalau kedekut tak merasa la kenikmatan makanan tu nanti. Lagi satu kalau bercakap pasal makan, janganlah membazir pergi order banyak-banyak tapi…

Baca Lagi

Floria Putrajaya 2013

dalam Sponsored Post oleh

Ini merupakan satu berita baik kepada pencinta flora dan fauna seluruh negara kerana tidak lama lagi satu festival iaitu Floria Putrajaya 2013 bakal berlangsung selama 9 hari berturut-turut. Pastinya penggemar alam semulajadi flora tidak akan ketinggalan untuk menghadiri festival ini tidak lama lagi. Festival Bunga dan Taman Putrajaya 2013 atau Floria Putrajaya 2013 akan diadakan…

Baca Lagi

Little Red Cube Carnival

dalam Sponsored Post oleh

Mencari tempat yang sesuai untuk beriadah, menikmati keunikkan dan hiburan hebat bersama keluarga pada musim cuti sekolah ini? Lengkapkan pengalaman indah anda dan keluarga dengan berkunjung ke Little Red Cube terletak di Persiaran Puteri Selatan, Puteri Harbour, 79000 Nusajaya, Johor Darul Takzim. Satu-satunya destinasi alternative untuk mendapatkan segalanya dalam satu tempat. Little Red Cube adalah sebuah…

Baca Lagi

Astro On-The-Go Live Explorer Meriah Di Sunway Pyramid

dalam Sponsored Post oleh

Sabtu lepas bertempat di Sunway Pyramid, Astro telah mengadakan sebuah acara terbesar untuk semua pelanggan Astro On-The-Go (AOTG) iaitu Astro On-The-Go Live Explorer. Acara hebat ini telah dihadiri seramai 50 orang blogger Malaysia dan selebriti hebat tanah air untuk memeriahkan lagi acara. Bermula dari jam 10 pagi hingga 10 malam dan dimulakan dengan Explorer-On-The-Go Challenge kira ala-ala explorace…

Baca Lagi

Kembali Ke Atas