Orang Kajang Memang Terbaik!

Category archive

Sponsored Post - page 2

Pandu Uji Di KIA Roadshow

dalam Sponsored Post oleh

dating site amsterdam Kesempatan cuti hujung minggu lepas aku habiskan masa terluang untuk pergi “Test Drive” kereta idaman aku KIA Picanto dekat The Curve. Alhamdulillah dengan rezeki Allah yang terbentang luas ni dan masa yang tepat untuk aku membeli kereta baru.   Sebenarnya dah lama mengidam kereta KIA Picanto ni sebab design yang comel dan sesuai untuk orang…

datingsite mannen Baca Lagi

PETRONAS Coffee Break – Berehat Seketika

dalam Sponsored Post oleh

Balik kampung… oooooohh… balik kampung… nah nak nyanyi sangat.. macam la kampung kau tu jauh sangat zaid oii.. sebab aku happy sangat nak menyanyi ni sebabnya aku dah tak sabar nak pergi bercuti bersama keluarga sempena cuti Tahun Baru Cina ni. Bukan senang nak dapat cuti panjang tau lagi-lagi kerja dalam bidang broadcasting ni, tak…

Baca Lagi

Malaysia Resume : Syamsul Yusof Pengarah Muda & Pelakon Hebat!

dalam Sponsored Post oleh

Evolusi KL Drift, Bohsia: Jangan PilihJalan Hitam, Khurafat, KL Gangster, Aku Bukan Tomboy, siapa yang tak pernah tengok cerita ni? Mesti semua orang dah tengok kan! Filem terhebat di Malaysia arahan Syamsul Yusof. Pastinya Syamsul Yusof ni merupakan seorang anak muda yang berjiwa kental dan dan sangat kreatif dalam bidang perfileman dan lakonan. Mana tumpahnya…

Baca Lagi

Bergaya Dengan Ford Fiesta

dalam Sponsored Post oleh

Ford bekerjasama dengan hitz.fm, stesen radio berbahasa Inggeris nombor 1 di Malaysia baru-baru ini melancarkan Ford Fiesta di Taylors University Lakeside. Para tetamu yang hadir dihiburkan oleh penyampai radio Hitz.fm termasuk Ean, Jinny Boy, RD, Ryan & Denise mereka juga dihidangkan dengan persembahan dari Chester See dan Estranged, James Baum, They Will Kill Us All,…

Baca Lagi

Luaskan Kuasamu di Tesco Online Shopping

dalam Sponsored Post oleh

Nak kata aku ni seorang yang kaki shopping tu tak lah sangat tapi setiap bulan mesti nak kena shopping barang dapur dan barang keperluan lain. Sibuk bekerja dan jarang berada di rumah kekadang membantutkan lagi urusan pembelian barang dapur.  Sebab itulah selama ni aku memang suka shopping secara online. Bukan saja mudah dan cepat ianya…

Baca Lagi

Rebut Peluang MilkADeal Giveaway

dalam Sponsored Post oleh

Kalau korang semua memang pembaca setia blog aku ni mesti korang pernah nampakan aku selalu shopping kat website Milkadeal.com sebelum ni. YES!! aku memang sangat suka shopping kat Milkadeal sebab bagi aku ianya sangat cepat, mudah, selamat, mesra dan terbaik untuk shopping online. Orang cakap sekarang dunia semakin maju, tak lengkap sekiranya kalau kita tak…

Baca Lagi

Kembali Ke Atas