Category archive

Sponsored Post

Cuti-cuti tanpa Stress!

dalam Sponsored Post oleh

uomo cerca donna Como Bercuti memang satu pekara yang sangat menghiburkan. Lebih menarik bila dapat menjejaki tempat-tempat yang menjadi tumpuan ramai dan tempat bersejarah. Tapi selalunya bila travel tak kiralah seorang, berpasangan atau berkeluarga mesti menjadi satu masalah bila kepala selalu sakit, mata masuk habuklah dan perkara yang paling “Spoil” adalah bila badan dalam keadaan penat. Tentu sukar untuk…

donna cerca uomo Varese Baca Lagi

Kejayaan Besar Bila Bebas Hutang

dalam Sponsored Post oleh

uomo cerca donna Palermo   Umur semakin hari semakin tua. Tapi umur hanyalah sekadar nombor yang akan terus meningkat dari tahun ke tahun. Apa yang paling penting adalah kesejahteraan dan kesihatan yang berpanjangan dan amalkan gaya hidup yang sihat dengan aura positif setiap hari untuk kekal awet muda. Alhamdulillah dah 32 tahun usia aku. Hidup dengan penuh ranjau onak…

uomo cerca donna Rho Baca Lagi

Puas Dan Buas Apabila Memandu Dengan Shell V-Power Racing

dalam Sponsored Post oleh

Pemanduan yang selesa semestinya apabila prestasi kenderaan berada dalam keadaan tip-top barulah nak memandu pun rasa yakin dan selamat. Bila memandu dalam kawasan bandar,mahupun memandu jarak jauh, memang banyak cabarannya terutama bila waktu puncak ramai pengguna jalanraya keluar pada waktu itu. Bercakap pasal keselesaan apabila memandu, pengalaman aku sendiri bila nak bawa kereta mestilah akan tengok…

Baca Lagi

Hero P70 Buat Semua Orang Senang Hati!

dalam Sponsored Post oleh

Geram sangat bila nak pakai internet kat smartphone tapi quota dah habis. Serius 4GB setiap bulan memang tak cukup untuk aku pakai kerja dan untuk diri sendiri. Bekerja dalam sektor digital marketing social media ni memang kena pakai internet bandwidth yang banyak. Nak mengharapkan wifi kat tempat kerja dan rumah boleh la sikit-sikit tapi bila kat…

Baca Lagi

Versatile Lasak Maskulin Jam Tangan Pilihan

dalam Sponsored Post oleh

‘Jom dating!’ masa memang penting bagi aku sebab kerja yang tak tentu masa ni kekadang hampir tak ada masa untuk diri sendiri dan keluarga termasuklah orang yang tersayang. Jadi masa yang ada ni aku nak ajak sesiapa je dating sambil baca blog aku ni. Masa itu penting, masa tu ibarat emas. Tapi sekarang masa tu…

Baca Lagi

PETRONAS Motorsport Demo Run 2014

dalam Sponsored Post oleh

Seronok memang la seronok mana taknya bila dapat peluang menyaksikan PETRONAS Motorsport Demo Run 2014 di KLCC baru-baru ni. Memang sangat teruja, dah lama aku nak merasa pengalaman macam ni sebab aku pun salah seorang peminat sukan permotoran. Banyak juga yang aku belajar kat sini, maklumlah sebelum ni setakat minat F1 je tapi tak begitu…

Baca Lagi

1 2 3 8
Kembali Ke Atas