Orang Kajang Memang Terbaik!

Category archive

Video

Rude Acoustic Cover by Faizul Sani

dalam Video oleh

locali single milano Sebab aku suka sangat lagu ni dan Faizul AF pun buat cover lagu ni jadi aku nak share lah kat blog ni gak.. jom ramai-ramai tengon version cover Faizul ye dan komen kat Youtube dia.

dating hoog opgeleiden Baca Lagi

Running Man Buat Aku Insomnia

dalam Video oleh

leuke film voor meiden   Serius aku bengang dengan adik aku Uzair sebab pasal dia lah aku terjebak dengan cerita Korea Running Man ni. Haha.. sebelum ni aku memang malas nak layan cerita Korea sebab aku tahu aku ni bila dah start tengok nanti semua kerja tak boleh buat. Pasal Uzair dari hari tu tengok kat laptop dia dan…

couples seeking men in Wellington Baca Lagi

Detik Cemas Banjir di Kajang !!

dalam Blog/Diriku/Video oleh

Detik cemas Banjir di Kajang sangatlah merisaukan banyak pihak termasuk saya sendiri kerana kampung saya terletak di Kajang. Berita terkini dari kajang melaporkan jalan raya di sekitar pekan kajang ditutup dan hanya akan dibuka apabila keadaan benar-benar selamat untuk dilalui. Dilaporkan juga ada 2 nyawa telah terkorban namun berita tentang kematian masih belum lagi dapat…

Baca Lagi

The Book Of Morris Johnson

dalam Video oleh

Peminat Zee Avi mesti dah pernah dengar lagu terbarunya The Book Of Morris Johnson kan kan?.. alahai bestnya lagu nih bagi aku lah.. bagi korang aku tak taulah nak komen apa.. tapi bagi aku lagu ni memang tahap best.. huhu.. bagi peminat yang tak tahu Zee Avi akan mengadakan konsert di Malaysia tak lama lagi…

Baca Lagi

Tonton Drama Korea Hanya Di Maaduu.com

dalam Video oleh

Sejak dua menjak ni aku dah kemaruk dengan cerita tv Korea balik, dulu aku ni memang peminat setia drama dan movie Korea ni kat tv tapi sekarang nak tengok tv pun dah susah sebab terlalu banyak kerja dan tak ada masa. Bila nak tengok kat tv rancangan tu pulak dah habis dan tiada ulangan lagi.…

Baca Lagi

Selamat Datang Ramadhan : VIDEO PENGUMUMAN PUASA 1432|2011

dalam Video oleh

Marhaban Ya Ramadhan.. Alhamdulillah, esok kita akan mula berpuasa di bulan Ramadhan pada tahun 2011/1432H. Rasa sekejap je kan pejam celik dah nak puasa balik.. pastinya tahun ni kita akan lebih tingkatkan lagi amalan dan kerjakan perintah Allah dengan sepenuh hati. Malam ni dah boleh baca niat puasa dah.. hehe bagi adik-adik yang baru nak…

Baca Lagi

Kembali Ke Atas