Category archive

Blog - page 90

Fino Last Day

dalam Kerja oleh

pompa allunga pene Salam semua, hari ni 10/10/2008 adalah hari terakhir bos tempat aku bekerja mengakhiri tugasannya. Huhu dah dapat kerja baru dia tu.. gaji mesti lagi masyukk.. hehehe dah rezeki dia .. semoga Fino terus success kat tempat kerja baru dan kalau ada kerja kosong jemput-jemput la kita orang ye hehehe… ok ni gambar-gambar jamuan hari terakhir…

falloplastica ftm foto Baca Lagi

Hari Raya 2008

dalam Diriku oleh

huhu hari ni dah masuk hari ke sepuluh kita beraya.. nampaknya baru hari ni aku kesempatan upload sedikit gambar pada hari raya tahun ni.. alhamdulillah raya thn ni best gak ramai sedara mara aku wat open house sampai ada yang tak sempat nak pergi..

Baca Lagi

Blog Selamba.net

dalam Blog oleh

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua yang sudi masuk blog zaid,… pertama sekali zaid nak minta maaf kat kawan-kawan yang blog korang telah ditutup oleh pihak selamba.net rasanya dah dekat sebulan kan.. ok kalau korang nak balik blog korang tu boleh tapi ada beberapa syarat yang perlu diikut. Pertama kalau nak balik blog korang sila…

Baca Lagi

Babylon A.D. + Membosankan

dalam Diriku oleh

Hari ni penat sungguh dah la dari tempat kerja hujan. Ingat petang tadi nak balik awal la sebab hari ni nak pergi 1 Utama nak tengok cerita Babylon AD ni sebab dapat tiket percuma dari Umobile. Sebabkan ghairah nakkan tiket punya pasal aku redah jugak hujan lebat tu masa balik kerja. Basah kuyup dibuatnya, dengan…

Baca Lagi

Avril Lavigne Live In Malaysia 2008

dalam Uncategorized oleh

Yippie akhirnya Avril Lavigne datang gak kat Malaysia buat konsert 2008 pada 28 Ogos nanti kat Stadium Merdeka.. Sesiapa peminat setia Avril Lavigne cepatlah beli tiket sebelum kehabisan, kalau ada yg nak sponsor aku VIP area amat dialu-alukan.. oklah ni detail konsert Avril Lavigne nanti.. (Klik untuk besarkan) Date/Time (List): 29 Aug 2008   8:00 PM Venue:…

Baca Lagi

Kembali Ke Atas