Category archive

MSS

Berakhirlah Sudah Kisah My Selangor Story 2010

dalam MSS oleh

Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar. My Selangor Story 2010 sudah berakhir dan melabuhkan tirainya. Petang tadi bertempat di Marc Residence @ Delicious Cafe berlangsungnya majlis penyerahan hadiah kepada semua pemenang My Selangor Story 2010 (#MSS). Majlis yang santai dan ceria dihadiri oleh para penaja dan semua blogger-blogger My Selangor Story yang mengambil bahagian. Ternyata My…

Baca Lagi

Masuk Majalah Kunang-Kunang (FireFly)

dalam MSS oleh

Wow tak sangka muka kami yang comel-comel ni ada kat Majalah Kunang-Kunang dari FireFly.. so sesiapa yang naik pesawat FireFly tu jangan lupa bacalah cerita kami semasa program My Selangor Story (MSS) dulu tu ye. Gambar ni kredit kepada bro thristhan.com –

Baca Lagi

Mini Gath #MSS @ Glitz Genting

dalam MSS oleh

Selamam aku dan rakan-rakan dari #MSS (My Selangor Story) dapat jemputan dari PR RWGenting untuk menyaksikan persembahan Glitz yang baru je mula dipersembahkan kepada orang ramai sejak 1 November lalu. Ini adalah persembahan kedua aku tengok live di The Pavilion Genting selepas persembahan Dazzle sebulan yang lalu. Dikesempatan ni aku nak ucapkan jutaan terima kasih kepada…

Baca Lagi

MY SELANGOR STORY – ON AIR @ TV Selangor

dalam MSS oleh

Tahniah.. Tahniah.. Tahniah kepada My Selangor Story berjaya masuk on air di TV Selangor.. Korang ingat lagi tak entry-entry aku tentang #MSS ? kalau yang belum tengok tu boleh baca kat TAG ni.. http://www.mohdzaid.com/category/mss , mesti ramai yang tertanya-tanyakan apa sebenarnya My Selangor Story ni?.. jom kita tonton temubual TV Selangor bersama pihak penganjur Horizon…

Baca Lagi

My Selangor Story – Undi Saya Disini

dalam MSS oleh

Tahniah kepada semua peserta My Selangor Story, anda semua telah berjaya menulis cerita tentang perjalanan percutian yang sangat menarik sekali. Sekarang tibalah giliran untuk mengundi, sekiranya anda berminat dengan cerita dan video saya semasa perjalanan My Selangor Story ini sila lah klik gambar dibawah dan votelah ikut pilihan hati anda ye. Kalau suka klik 5…

Baca Lagi

My Selangor Story – Hari Keenam (Last Day)

dalam MSS oleh

Dalam tak diam sudah masuk hari keenam MY SELANGOR STORY Bloggers Compition dan hari ini merupakan hari terakhir saya berada di sini.  Jam 8.00 pagi saya turun ke Atrium untuk bersarapan bersama emak saya.  Rakan-rakan dari Indonesia Alidabdul, Husni, Citra Rahman , Fadly sudah berangkat.  Saya tidak berkesempatan untuk bertemu mereka. Selesai bersarapan, emak saya…

Baca Lagi

Kembali Ke Atas