Orang Kajang Memang Terbaik!

Category archive

Diriku - page 3

Kini Aku Seorang Pembela Sugar Glider

dalam Diriku oleh

trovare compagnia femminile Sebenarnya dah lama aku mengidam nak bela Sugar Glider (SG). Bukan sebab nak ikut-ikut orang bela aku pun nak bela tapi sebab SG ni sangat comel dan manja dan naluri aku sendiri yang nak sangat jaga Suggies ni. Sugar Slider atau nama Scientific Petaurus Breviceps ni semenangnya binatang liar yang sangat jinak. Itu apa yang…

pénisz bővítés Baca Lagi

Scaling Gigi Tak Sakit Pun..

dalam Diriku oleh

Antara benda yang paling aku takut nak buat ialah kalau nak buat scaling gigi.. hoho fobia masa kat sekolah dulu masih terpahat dalam jiwa rasa sanubari.. masa sekolah dulu kalau scaling mesti sampai tersedak-sedak air liur tambah air pelincir yang doktor curah ikut paip kecik tu.. kekadang pembantu doktor ni malas sikit bukan nak buat…

Baca Lagi

Kemalangan Di Pagi Jumaat

dalam Diriku oleh

Semalam aku kemalangan motor lagi. Tapi tak lah serius mana pun hanya luka kecil di tangan je. Susahkan jadi pemandu motorsikal ni. Jalan berhati hati mana pun kalau nak kemalangan jadi juga. Pagi semalam hari hujan jadi jalan pun agak licin. Tambah pula kereta banyak dari pagi. Paling aku bengang sekali kalau ada kereta yang…

Baca Lagi

Photo : Ubat Ketiak Untuk Setahun

dalam Diriku oleh

Hoyey! semalam pergi Nuffnang ambik barang satu beg berisi deodorant AXE. Banyak giler ada 12 botol semuanya. Ni kalau pakai sampai setahun tak habis ni.

Baca Lagi

Dah Pandai Ambil Gambar Sendiri

dalam Diriku oleh

Amboi anak buah kanje pak ngah ni dah pandai ambil gambar sendiri rupanya. Dalam diam bila dibiarkan Alia main iPad aku dia dah pandai buka sendiri apps iPhoto dan snap gambar sendiri. Sekarang ni penuh gambar dalam iPad pak ngah dia gambar Alia. Budak-budak sekarang ni kecik-kecik lagi dah pandai IT. Aku pulak saja bagi…

Baca Lagi

Kembali Ke Atas