Category archive

Blog

Syok! Mermaids ALIVE di Sunway Lagoon

dalam VLog oleh

Hey korang! sempena cuti sekolah ni apa agaknya aktiviti riadah bersama keluarga yang korang akan buat? Mesti korang dah plan nak pergi tempat-tempat menarik kan? Actually Yed dan Haq a.k.a Tengku Ryan (Vlogger Tersohor) berkesempatan untuk bercuti ke Sunway Lagoon Malaysia. Bukan senang-senang nak ajak vlogger tersohor ni pergi bercuti. Tapi sekali dia join kemain…

Baca Lagi

MONOLOG HATI : #0005

dalam Diriku oleh

“Ilaahi lastu lilfirdausi ahla walaa aqwaa ‘alannaaril jahimi fahabli taubatan waghfir dzunuubi fa innaka ghoofiruddzambil ‘adziimi” Hati wahai hati kenapa kau begitu susah untuk melepaskan sesuatu yang tak patut kau miliki? Hati! kau dah keras kau dah hitam. Tapi kau bisa sembuh wahai hati! Percayalah! Ada jalan yang kau perlu lalui sekarang ni. Pintu dah…

Baca Lagi

MONOLOG HATI : #0004

dalam Diriku oleh

Pap pap pap bunyi mercun! Ehh raya lambat lagi apahal nak main mercun ni? Erhhh! Geram tengok gambar-gambar raya tahun lepas. Masa tu dah kurus sikit tapi sekarang ni badan dah bambam balik macam dulu. Eh! Leklu! Gemuk ke kurus ke apa kau nak susah hati. Cinta tu akan datang tak kira macam mana body…

Baca Lagi

MONOLOG HATI : #0003

dalam Diriku oleh

“Hanya manusia yg bodoh that keep downgrading someone who try to change and do somthing to forget their past” Pesan kat diri sendiri dan kat orang lain. Apabila seseorang tu nak berubah ke jalan yang lebih baik adalah lebih baik kita menyokong bukan kongkong! Hey! Hentikan assumed benda tak elok yang pernah aku dan orang…

Baca Lagi

MONOLOG HATI : #0002

dalam Diriku oleh

“Aku tahu engkau sebenarnya tahu tapi kau memilih seolah kau tak tahu” Haha sekadar lirik lagu je! Percaya atau tidak. Manusia ni bila terjadi sesuatu dalam hidup dia mesti nak feeling-feeling sama macam dalam lirik lagu kan? Itulah manusia bila sedih dengar lagu sedih bila cinta berputik dengar lagu happy ending. Lumrah la semua tu.…

Baca Lagi

MONOLOG HATI : #0001

dalam Diriku oleh

Percintaan ada kalanya merumitkan. Bukan kerana tak ada manisnya dalam percintaan tu tapi bila tersekat sesuatu dalam jiwa yang tak mampu diungkapkan dengan kata-kata. Senang lah cakap buat apa nak fikir pasal hati. Hah! Cakap memang mudah tapi siapa lah tahu kan apa isi hati ini nak sebenarnya. Memang lidah tu lembut tapi bila berkata-kata…

Baca Lagi

1 2 3 91
Kembali Ke Atas