Author

Mohd Zaid - page 3

Mohd Zaid has 1463 articles published.

Pak Pandir Yo! Terbaik Yo!

dalam OMG oleh

estensore per pene Sapa yang tak pernah dengar cerita rakyat angkat tangan? Dulu masa kecik-kecik ingat lagi, kat perpustakaan banyak buku cerita yang mengandungi kisah rakyat ni. Yang masih Zaid ingat, Bawang Putih Bawang Merah, Kisah Si Pengembala Kambing, Sang Kelembai dan Kisah Pak Pandir. Rasanya yang paling terkenal ni kisah Bawang Putih Bawang Merah ataupun Kisah Pak…

esercizi per ingrossare pene Baca Lagi

Versatile Lasak Maskulin Jam Tangan Pilihan

dalam Sponsored Post oleh

‘Jom dating!’ masa memang penting bagi aku sebab kerja yang tak tentu masa ni kekadang hampir tak ada masa untuk diri sendiri dan keluarga termasuklah orang yang tersayang. Jadi masa yang ada ni aku nak ajak sesiapa je dating sambil baca blog aku ni. Masa itu penting, masa tu ibarat emas. Tapi sekarang masa tu…

Baca Lagi

Naik Electric Scooter Barulah Hipster!

dalam Diriku oleh

Nak pergi kerja jam, nak pergi pasar jam, nak pergi mana-mana pun susah jalan raya hari ini susah nak cakaplah, siang malam pun asik sesak dengan kerendaan baik besar mahupun kenderaan motosikal. Lagi ditambah dengan ekonomi negara yang meruncing mengakibatkan kejatuhan matawang dan kenaikkan harga minyak yang pastinya membebankan semua. Tapi semua ni dapat diatasi…

Baca Lagi

Pengorbanan Cinta Seorang Isteri

dalam Blog oleh

Percintaan antara suami isteri memanglah indah belaka, tapi adakalanya gelombang rintangan akan menjadi batu pengukur sejauh mana kesetiaannya. Untuk menempuh dunia percintaan memerlukan begitu banyak pengorbanan. Bila cinta itu sendiri didustai, mampulah badai gelora diharungi? Terimalah setulus hati, janji yang telah termeterai moga-moga cinta kita kekal ke hujung usia di dunia ini dan di akhirat nanti. Jom baca kisah sedih pengorbanan…

Baca Lagi

5 Gambar Terkini Taman Tema 20th Century Fox Genting

dalam Percutian oleh

Seperti yang kita semua tahu, Taman Tema Genting telah ditutup dan kini Twentieth Century Fox World, taman tema terbaru yang sedang giat dibina di Genting Highlands, pahang yang meliputi keluasan 25 ekar serta mempunyai 25 permainan berdasarkan filem-filem yang mendapat sambutan seperti Rio, Alien vs Predator dan Planet of the Apes. Tinjauan aku baru-baru ni…

Baca Lagi

Isap Vapor Ok Kot!

dalam Diriku oleh

Rasa macam ramai pulak sekarang yang mengisap vapor berbanding isap rokok. Ada yang cakap rokok elektronik ni lagi buruk kesannya dari rokok biasa. Mana-mana pun pendapat yang penting tepuk dada sendiri dan tanya diri sendiri kenapa dok mengisap. Aku dah terjebak dah dengan vape ni, ala isap asap berperisa je kot, lek la bro.. baru-baru…

Baca Lagi

Kembali Ke Atas