Orang Kajang Memang Terbaik!

Author

Mohd Zaid - page 3

Mohd Zaid has 1458 articles published.

Isap Vapor Ok Kot!

dalam Diriku oleh

site de rencontre belgique gratuit sans inscription Rasa macam ramai pulak sekarang yang mengisap vapor berbanding isap rokok. Ada yang cakap rokok elektronik ni lagi buruk kesannya dari rokok biasa. Mana-mana pun pendapat yang penting tepuk dada sendiri dan tanya diri sendiri kenapa dok mengisap. Aku dah terjebak dah dengan vape ni, ala isap asap berperisa je kot, lek la bro.. baru-baru…

free dating sites for tennagers Baca Lagi

Percutian Ala Kampung di Eight Acres

dalam Percutian oleh

siti per trovare anima gemella Bila bercakap pasal percutian ada antara kita yang mengidamkan percutian di kawasan bergunung ganang, di pulau, pantai, tempat bersalji dan macam-macam lagi. Tapi pernah tak anda terfikir untuk bercuti dan alami suasana kampung yang indah, udara yang nyaman, kehijauan hutan dan warna warni bunga tropika yang sememangnya ada di dalam negara sendiri? Ramai yang tidak tahu di Malaysia…

site de rencontre et de chat Baca Lagi

Mimbar Akhir Pencetus Ummah

dalam Kerja oleh

Siapa agaknya empat calon finalis #Pencetusummah yang bakal dinobatkan juara musim kedua ni? Pastinya dah nak masuk 7 minggu rancangan ni bersiaran dan macam-macam tazkirah kita dah dengar. Nampaknya peseta kali ini bukan calang-calang semuanya hebat belaka. PU Azman, PU Lokman, PU Yusof dan PU Faiz semua ada karisma masing-masing dan mampu menggoncangkan fenomena islamik…

Baca Lagi

Rude Acoustic Cover by Faizul Sani

dalam Video oleh

Sebab aku suka sangat lagu ni dan Faizul AF pun buat cover lagu ni jadi aku nak share lah kat blog ni gak.. jom ramai-ramai tengon version cover Faizul ye dan komen kat Youtube dia.

Baca Lagi

ENGKAU PERWIRA NEGARA

dalam Negara/Perjuangan oleh

Engkau perwira negara Engkau harapan negara Di saat negara ini goyah Di saat masyarakat dalam ketakutan Kau bangkit dengan beraninya Kau maju dengan azam yang tinggi Demi mempertahankan negara Demi menjaga maruah bangsa Kau bertekad untuk berjuang Kau tegar hingga ke hujung nyawa Walaupun nyawa menjadi taruhan Walaupun jasad terkubur Pengorbananmu tetap tersemat di hati.

Baca Lagi

Realitinya di sini, Inilah Akademi Fantasia

dalam Macam-Macam oleh

Saban hari tak lengkap kalau dalam kehidupan kita ini ada sifat ingin mengubah cara hidup.  Bukan untuk mengubah takdir tetapi mengambil peluang yang ada dan dijadikan sebagai batu loncatan untuk berjaya. Seperti bait lirik lagu Menuju Puncak yang dipetik “Bukan mudah menyusur tangga ke angkasa, bukan mudah menggapai mimpi menjadi realiti”. Bukan mudah untuk menggapai…

Baca Lagi

Kembali Ke Atas