Orang Kajang Memang Terbaik!

Author

Mohd Zaid - page 243

Mohd Zaid has 1458 articles published.

Selasa yang membosankan

dalam Uncategorized oleh

par söker par Aduh 3 hari cuti rasa sekejap je. Hari ni Selasa 20/05/2008, dah la bangun lambat sampai kerja pun lambat. Nasib baik punch card machine kat tempat kerja aku ni diorang tengah upgrade, jadi semua kehadiran dan keluar masuk pekerja tak di rekod hehehehe. Aku bawak laptop ke tempat kerja hari ni. Ingat nak try WirelessKL…

free web cam to cam Baca Lagi

TUN M dan UMNO

dalam Uncategorized oleh

site de rencontre niger Korang tengok berita semalam tak? Atau dah baca paper hari ni?.. kesah Tun Dr Mahathir keluar UMNO. Fuhhh bederau darah aku bila dengar Tun nak keluar dari parti. Nasibaik aku tak join mana-mana parti politik. Walau apa pun yang Tun M buat aku tetap sokong. Dari kepimpinan beliau dulu aku memang tabik spring la. Beliau…

Baca Lagi

Sg. Congkak

dalam Uncategorized oleh

huhu semalam semperna cuti ahad, aku dan kawan-kawan abiskan masa mandi manda dekat sungai congkak kat Hulu Langat. Rumah aku ngan Sg. Congkak ni tak la jauh pun so ari-ari aku leh mandi kat sini… so sesiapa yang datang Langat dan nak mandi kat Sg. Congkak ni leh la contact aku… leh kita mandi sama-sama…

Baca Lagi

Anugerah terindah yang pernahku miliki

dalam Uncategorized oleh

Aku bersyukur ke hadrat Ilahi bahawa aku diberikan kesempurnaan dalam diri ini. Adakah aku betul-betul bersyukur? Mungkin ya mungkin tidak. Aku tahu kemalahan dalam diri ini tetapi aku merasakan Allah maha adil dan maha mengetahui, mungkin ini kekurangan yang aku rasai. Tetapi walaupun aku tahu akan kelemahanku aku tetap mempunyai mak, kakak, adik dan kawan-kawan…

Baca Lagi

Matta – Playboy (Jatuh Cinta Lagi)

dalam Uncategorized oleh

best la lagu ni…. khas untuk korang semua.. pertamaku melihatmu bergetar rasa hatiku berdebar-debar jantungku mungkin ku suka padamu ketika ku melihatnya berdetak-detak di dada mungkin itu suatu pertanda bahwa ku suka padanya dia atau dia, ku pilih yang mana aku pusing untuk memilihnya reff: jatuh cinta lagi lagi-lagi ku jatuh cinta aku jatuh cinta…

Baca Lagi

1 241 242 243
Kembali Ke Atas