Author

Mohd Zaid

Mohd Zaid has 1464 articles published.

Cuti-cuti tanpa Stress!

dalam Sponsored Post oleh

uomo cerca donna Cerignola Bercuti memang satu pekara yang sangat menghiburkan. Lebih menarik bila dapat menjejaki tempat-tempat yang menjadi tumpuan ramai dan tempat bersejarah. Tapi selalunya bila travel tak kiralah seorang, berpasangan atau berkeluarga mesti menjadi satu masalah bila kepala selalu sakit, mata masuk habuklah dan perkara yang paling “Spoil” adalah bila badan dalam keadaan penat. Tentu sukar untuk…

uomo cerca donna Quartu Baca Lagi

MONOLOG HATI : #0005

dalam Diriku oleh

coppia cerca donna Padova “Ilaahi lastu lilfirdausi ahla walaa aqwaa ‘alannaaril jahimi fahabli taubatan waghfir dzunuubi fa innaka ghoofiruddzambil ‘adziimi” Hati wahai hati kenapa kau begitu susah untuk melepaskan sesuatu yang tak patut kau miliki? Hati! kau dah keras kau dah hitam. Tapi kau bisa sembuh wahai hati! Percayalah! Ada jalan yang kau perlu lalui sekarang ni. Pintu dah…

donna cerca uomo Sicilia Baca Lagi

MONOLOG HATI : #0003

dalam Diriku oleh

“Hanya manusia yg bodoh that keep downgrading someone who try to change and do somthing to forget their past” Pesan kat diri sendiri dan kat orang lain. Apabila seseorang tu nak berubah ke jalan yang lebih baik adalah lebih baik kita menyokong bukan kongkong! Hey! Hentikan assumed benda tak elok yang pernah aku dan orang…

Baca Lagi

MONOLOG HATI : #0002

dalam Diriku oleh

“Aku tahu engkau sebenarnya tahu tapi kau memilih seolah kau tak tahu” Haha sekadar lirik lagu je! Percaya atau tidak. Manusia ni bila terjadi sesuatu dalam hidup dia mesti nak feeling-feeling sama macam dalam lirik lagu kan? Itulah manusia bila sedih dengar lagu sedih bila cinta berputik dengar lagu happy ending. Lumrah la semua tu.…

Baca Lagi

MONOLOG HATI : #0001

dalam Diriku oleh

Percintaan ada kalanya merumitkan. Bukan kerana tak ada manisnya dalam percintaan tu tapi bila tersekat sesuatu dalam jiwa yang tak mampu diungkapkan dengan kata-kata. Senang lah cakap buat apa nak fikir pasal hati. Hah! Cakap memang mudah tapi siapa lah tahu kan apa isi hati ini nak sebenarnya. Memang lidah tu lembut tapi bila berkata-kata…

Baca Lagi

1 2 3 244
Kembali Ke Atas