Antara produk dari Duopharma Biotech Berhad

Bila bercakap pasal kesihatan, aku antara orang yang menitik berat dalam semua aspek dalam keluarga aku. Baik diri sendiri mahupun mak dan keluarga semua aku ambil tahu. Tapi sometimes ada gak benda-benda yang aku terlepas pandang antaranya produk kesihatan yang tak ada jaminan halal. Oh ye! selalu kalau pergi farmasi korang tengok tak produk-produk yang dijual tu ada logo halal or korang tahu tak produk tu betul-betul halal or tak?

Kita kenalah bijak dalam memilih dalam memilih ubat-ubatan dan suplemen kesihatan adalah berkualiti tinggi dan diperakui halal. Bagi aku kalau nak makan atau minum ubat-ubatan dan suplemen kesihatan mestilah dengan tanpa was-was dengan erti kata lain ianya mestilah produk farmaseutikal yang dicapai melalui kebersihan standard yang tinggi, selamat dan melalui proses halal yang ketat dan pensijilan yang mematuhi Kementerian Kesihatan dan Persijilan Halal Malaysia JAKIM. Sebab itulah aku memilih produk dari Duopharma Biotech Berhad (dahulunya dikenali sebagai CCM Duopharma Biotech Berhad) (“Duopharma Biotech”) sebab ianya Halal dan jenama yang boleh dipercayai.

Actually produk bersijilkan halal ni banyak manafaatnya tak kira orang islam dan orang bukan islam. Sebab tulah Duopharma Biotech selalu meningkatkan kesedaran mengenai produk farmasi halal kepada pengguna

So sebab tulah aku selalu dapatkan produk dari Duopharma Biotech Berhad untuk diri sendiri dan juga keluarga. Mudah pun mudah nak dapatkan dan yang bestnya bila pergi farmasi or mana-mana kedai nak beli tak payah risau lagi atau was-was sama ada produk mereka ni halal or tak. Sudah pastinya HALAL dan yakinlah.

Cergas sepanjang masa. Kalau korang nak tahu lebih lanjut mengenai ni boleh tengok di https://halal4pharma.com