Hey korang! sempena cuti sekolah ni apa agaknya aktiviti riadah bersama keluarga yang korang akan buat? Mesti korang dah plan nak pergi tempat-tempat menarik kan? Actually Yed dan Haq a.k.a Tengku Ryan (Vlogger Tersohor) berkesempatan untuk bercuti ke Sunway Lagoon Malaysia.

Bukan senang-senang nak ajak vlogger tersohor ni pergi bercuti. Tapi sekali dia join kemain lagi dia nak kita rekod video pengalaman dia kat sana. Haha yang penting kami enjoy kat sini sebab boleh release stress dan paling best sebab boleh cuci mata.

Okey nak habaq sikit ni sempena cuti sekolah ni Sunway Lagoon Malaysia membawakan Mermaids ALIVE bermula dari 23-March hingga 31-March 2019 ni. So kalau korang nak rasa sendiri pengalaman berjumpa dengan Mermaid atau nak tengok Mermaid Show sambil bergambar dan berenang bersama Mermaids bolehlah datang. Bawa anak-anak korang sekali sebab mereka pun boleh bermakeover dan merasai sendiri pengalaman menjadi Mermaid.

Bukan senang tau nak dapat pengalaman macam tu! so apa tunggu lagi jom ke Sunway Lagoon Malaysia sekarang or beli ticket di sini

Jom tengok Vlog Haq ni khas untuk pembaca Yed.MY

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here