Bercuti memang satu pekara yang sangat menghiburkan. Lebih menarik bila dapat menjejaki tempat-tempat yang menjadi tumpuan ramai dan tempat bersejarah. Tapi selalunya bila travel tak kiralah seorang, berpasangan atau berkeluarga mesti menjadi satu masalah bila kepala selalu sakit, mata masuk habuklah dan perkara yang paling “Spoil” adalah bila badan dalam keadaan penat. Tentu sukar untuk melakukan aktiviti yang dah dirancang dan mungkin akan merosakkan mood percutian.

Sekarang ni nak cari produk dan suplemen kesihatan yang halal memang susah. Lebih mengejutkan pada bulan November 2009 di mana hampir 30 peratus daripada 100 produk kesihatan diuji di makmal Pusat Pengajian Sains Farmasi di Universiti Sains Malaysia (USM) didapati tidak halal kerana gelatin daripada lembu yang digunakan dalam membuat kapsul produk.

Semestinya produk dari CCM Duopharma menjaadi pilihan hari kerana ianya halal. Sebagai umat Islam, Yed akan sentiasa pastikan produk kesihatan yang Yed beli adalah halal dah dipercayai. Nasib baik ada CCM Duopharma yang merupakan pembekal dan pilihan produk halal pharma di seluruh dunia.

Di CCM Duopharma mereka sentiasa memastikan produk-produk mereka melalui proses dan kebersihan standard yang tinggi, selamat, proses pensijilan halal yang ketat dan mematuhi Kementerian Kesihatan, JAKIM dan Malaysian Halal Certification. Sebagai organisasi yang diiktiraf di peringkat serantau, CCM Duopharma akan memastikan bahawa produknya membawa faedah kesihatan dan, dibuat secara semula jadi, murni dan selamat untuk digunakan. Dan memberi manfaat kepada orang Islam dan bukan Islam.

Ini baru dinamakan tanpa was-was. So nak bercuti tak perlu risau dah. Dapatkan ke produk CCM Duopharma ni. Untuk maklumat mengenai produk halal sila ke www.myh4p.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here