MONOLOG HATI : #0004

dalam Diriku oleh

průměrná velikost prsou Pap pap pap bunyi mercun! Ehh raya lambat lagi apahal nak main mercun ni? Erhhh! Geram tengok gambar-gambar raya tahun lepas. Masa tu dah kurus sikit tapi sekarang ni badan dah bambam balik macam dulu.

wie man größere penius bekommen Eh! Leklu! Gemuk ke kurus ke apa kau nak susah hati. Cinta tu akan datang tak kira macam mana body shape kau! Asalkan kau ikhlas dan baik dengan dia.

metode de marire a sanilor Bukan apa aku geram pulak dengan diri aku ni. Dulu boleh je diet la pergi gym la! Sekarang ni napa susah nau nak buat semua tu?

peniksen mittaus Tu orang cakap tak istiqamah. Nak buat sesuatu benda tu kena ada istiqamah. Berterusan sampai berjaya. So kat sini aku belajar, tak semua benda yang kita buat akan berjaya. At least kau mencuba! Gagal hari ni tak tentu gagal esok lusa.

site de rencontre femme usa So!! Apa so so! Start hari ni nak gi gym dan diet balik. Esok aku dah ada 8 ketul kat badan mesti ramai yang terliur. Xoxo

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*