MONOLOG HATI : #0003

dalam Diriku oleh

uomo cerca donna Sesto San Giovanni “Hanya manusia yg bodoh that keep downgrading someone who try to change and do somthing to forget their past”

uomo cerca donna Benevento Pesan kat diri sendiri dan kat orang lain. Apabila seseorang tu nak berubah ke jalan yang lebih baik adalah lebih baik kita menyokong bukan kongkong!

donna cerca uomo Altamura Hey! Hentikan assumed benda tak elok yang pernah aku dan orang lain buat. Past is past! Nothing can change! Tapi kita boleh ubah masa depan kita kan?

donna cerca uomo Sanremo Pilih la jalan yang lebih baik atau sebaliknya. Pintu taubat sentiasa terbuka! But sometimes we need someone yang support!

donna cerca uomo Roma Udah deh! Mulakan hari dengan senyuman. You can do it! Tiada siapa yang akan halang untuk kau buat apa yang kau nak! Asalkan! Beringat!

Daa….

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.