MONOLOG HATI : #0003

dalam Diriku oleh

miehen haluttomuus hoito “Hanya manusia yg bodoh that keep downgrading someone who try to change and do somthing to forget their past”

powiększenie biustu przed okresem Pesan kat diri sendiri dan kat orang lain. Apabila seseorang tu nak berubah ke jalan yang lebih baik adalah lebih baik kita menyokong bukan kongkong!

cviky na zvětšení údu Hey! Hentikan assumed benda tak elok yang pernah aku dan orang lain buat. Past is past! Nothing can change! Tapi kita boleh ubah masa depan kita kan?

női plasztikai sebész Pilih la jalan yang lebih baik atau sebaliknya. Pintu taubat sentiasa terbuka! But sometimes we need someone yang support!

dating kostenlos für männer Udah deh! Mulakan hari dengan senyuman. You can do it! Tiada siapa yang akan halang untuk kau buat apa yang kau nak! Asalkan! Beringat!

Daa….

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*