MONOLOG HATI : #0002

dalam Diriku oleh

seksuaaliterveys “Aku tahu engkau sebenarnya tahu tapi kau memilih seolah kau tak tahu”

turbó max blue tapasz Haha sekadar lirik lagu je! Percaya atau tidak. Manusia ni bila terjadi sesuatu dalam hidup dia mesti nak feeling-feeling sama macam dalam lirik lagu kan? Itulah manusia bila sedih dengar lagu sedih bila cinta berputik dengar lagu happy ending.

par söker kvinna i Köping Lumrah la semua tu. Sebab itu je yang boleh bermain dalam fikiran sambil rasa kembang kuncup hati. Eh kau ni apahal nak feeling-feeling? Solat dah?

silikoni Kau happy ke kau sedih ke Tuhan kan ada.. pergi ambik wuduk dan solat. Tu je cara kau nak luahkan rasa sedih kau rasa happy kau! Bukan meroyan tak tentu pasal kat soSIAL media.

sikre datingsider Lepas solat terus berdoa. Orang yang solat tak berdoa ni orangnya sombong. Betul kan? Sebab via doa je la kau bercakap dengan Dia. Mintak lah segala apa yang kau nak mintak.

Dia bagi ke tak ke tentu ada hikmahnya. Kan? Dah jangan malas! Pergi Solat sekarang!

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*