MONOLOG HATI : #0001

dalam Diriku oleh

seios tamanhos Percintaan ada kalanya merumitkan. Bukan kerana tak ada manisnya dalam percintaan tu tapi bila tersekat sesuatu dalam jiwa yang tak mampu diungkapkan dengan kata-kata.

естествено уголемяване на бюста резултати Senang lah cakap buat apa nak fikir pasal hati. Hah! Cakap memang mudah tapi siapa lah tahu kan apa isi hati ini nak sebenarnya. Memang lidah tu lembut tapi bila berkata-kata adakalanya menyakitkan.

kicsi a péniszem Bukan mudah untuk hati ni menerima seseorang yang “in” dengan kita. Sekali ada depan mata tapi dia bukan milik kita. Hah! Mengeluh lagi! Tak guna la nak mengeluh, kalau kau sendiri tak ubah diri kau!

thuoc lam to duog vat Apa yang kau boleh buat sekarang? Berdoa? Redha? Pasrah? Semua tu perlu ke? Tepuk dada tanya diri sendiri.

Nah! Perlu ke kau berterus terang? Atau buat macam biasa? Ini masalah hati! Nak cuci hati ni kena ingat pada yang satu. webLink ALLAH.

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*