Yearly archive

2017

Diriku

MONOLOG HATI : #0005

busco pareja para mi perro “Ilaahi lastu lilfirdausi ahla walaa aqwaa ‘alannaaril jahimi fahabli taubatan waghfir dzunuubi fa innaka ghoofiruddzambil ‘adziimi” Hati wahai hati kenapa kau begitu susah untuk melepaskan sesuatu yang tak patut kau miliki? Hati! kau dah keras kau dah hitam. Tapi kau bisa sembuh wahai hati! Percayalah! Ada jalan yang kau perlu lalui sekarang ni. Pintu dah… Baca Lagi

Placeholder
Diriku

MONOLOG HATI : #0004

Pap pap pap bunyi mercun! Ehh raya lambat lagi apahal nak main mercun ni? Erhhh! Geram tengok gambar-gambar raya tahun lepas. Masa tu dah kurus sikit tapi sekarang ni badan dah bambam balik macam dulu. Eh! Leklu! Gemuk ke kurus ke apa kau nak susah hati. Cinta tu akan datang tak kira macam mana body… Baca Lagi

Placeholder
Diriku

MONOLOG HATI : #0003

โ€œHanya manusia yg bodoh that keep downgrading someone who try to change and do somthing to forget their pastโ€ Pesan kat diri sendiri dan kat orang lain. Apabila seseorang tu nak berubah ke jalan yang lebih baik adalah lebih baik kita menyokong bukan kongkong! Hey! Hentikan assumed benda tak elok yang pernah aku dan orang… Baca Lagi

Placeholder
Diriku

MONOLOG HATI : #0002

โ€œAku tahu engkau sebenarnya tahu tapi kau memilih seolah kau tak tahuโ€ Haha sekadar lirik lagu je! Percaya atau tidak. Manusia ni bila terjadi sesuatu dalam hidup dia mesti nak feeling-feeling sama macam dalam lirik lagu kan? Itulah manusia bila sedih dengar lagu sedih bila cinta berputik dengar lagu happy ending. Lumrah la semua tu.… Baca Lagi

Placeholder
Diriku

MONOLOG HATI : #0001

Percintaan ada kalanya merumitkan. Bukan kerana tak ada manisnya dalam percintaan tu tapi bila tersekat sesuatu dalam jiwa yang tak mampu diungkapkan dengan kata-kata. Senang lah cakap buat apa nak fikir pasal hati. Hah! Cakap memang mudah tapi siapa lah tahu kan apa isi hati ini nak sebenarnya. Memang lidah tu lembut tapi bila berkata-kata… Baca Lagi

Kembali Ke Atas