Jejak Stormtroopers

dalam Blog oleh

uomo cerca donna Balsamo 12086746_10207807144281621_89722190_n

uomo cerca donna Fano #Stormtroopers were the elite soldiers of the Galactic Empire. Sebelah tu nak panggil apa pulak? #StarWars #Iphone6. Huhu demam Star Wars bermula balik. Memang layan petang semalam dapat bergambar dengan Stormtroopers. Untungnya office aku ni dalam lif pun diorang letak sticker Star Wars Darth Vader.

uomo cerca uomo Trieste Sebenarnya saja nak cakap kalaulah Star Wars ni bebetul wujud aku rasa mau aku tak kerja sampai lewat malam. Takut kot tengok maskod diorang ni. Agak fobia jugakala kalau Darth Vader, Stormtroopers, R2‑D2 dok ikut kehulu kehilir kan..

uomo cerca trans Bologna Kalau koranglah korang suka ke kalau ada body guard ramai-ramai macam Stormtroopers ni? cer komen sikit..!

uomo cerca trans Prato Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

5 Comments

  1. It’s a pity you don’t have a donate button! I’d definitely donate to this fantastic blog!
    I guess for now i’ll settle for bookmarking and adding your RSS feed
    to my Google account. I look forward to fresh updates and will share this blog
    with my Facebook group. Chat soon!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.