Orang Kajang Memang Terbaik!

Naik Electric Scooter Barulah Hipster!

dalam Diriku oleh

meet christian singles free Photo 6-6-15, 12 06 04 PM

free dating sites in ontario Nak pergi kerja jam, nak pergi pasar jam, nak pergi mana-mana pun susah jalan raya hari ini susah nak cakaplah, siang malam pun asik sesak dengan kerendaan baik besar mahupun kenderaan motosikal. Lagi ditambah dengan ekonomi negara yang meruncing mengakibatkan kejatuhan matawang dan kenaikkan harga minyak yang pastinya membebankan semua.

dejtingsida happy Tapi semua ni dapat diatasi dengan penggunaan basikal elektrik ataupun Scooter elektrik. Lebih jimat lebih style lebih selamat. Kalau setakat nak pergi mini market dekat depan rumah nak pergi bersiar-siar dalam taman atau pun nak pergi kerja sekali pun boleh. Tak ada lagi alasan untuk berjimat.

best dating website for black singles Disebabkan aku ni salah seorang pengguna bijak yang nak berjimat jadi aku dah pun order sebuah basikal elektrik model Z-Electric Scooter yang serius cantik, comel, ringan dan harganya sangatlah berpatutan. Memang tak rugi beli sebab boleh guna untuk pergi kemana-mana lepas ni senanglah

datingsites voor gehandicapten Untuk pengetahuan semua, aku order Electric Scooter ni di ZENT Electric Dreams Sdn. Bhd yang kedainya terletak di Ara Damansara. ZENT Electric Dreams bukan setakat menjual tapi turut menyediakan perkhidmatan membaiki, cat dan mengimport model-model baru pilihan pengguna.

Rasa seronok bila berkunjung di ZENT Electric Dreams sebab banyak pilihan yang boleh korang tengok kat sana. Owner kedai pun ramah, korang tanya jelah apa pun pasal basikal elektrik ni nanti abang kedai tu akan explain kat korang satu per satu.

Antara jenis lain yang dijual adalah Electric Chariot, Electric Toy Car (untuk kanak-kanak), Electric Bicycle, Electric ATV dan banyak lagi. Chopper Bicycle diorang pun amatlah mengancam. Rasa nak ambil Chopper masa akan datang nanti.

Ok kepada sesiapa yang berminat untuk dapatkan boleh datang terus ke ZENT Electric Dreams Sdn. Bhd, 72, Jalan  PJU 1A/42, Ara Permata, Ara Damansara, 47301 Petaling Jaya, Selangor. Jangan lupa cakap kat owner tu korang datang lepas baca blog aku ye.. mana tahu dapat harga kawan ke kan? 🙂

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

5 Comments

  1. Our instrument is made for our great followers so
    you can easily get Gems and beat your pals with this great
    Gem generator.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Isap Vapor Ok Kot!

Rasa macam ramai pulak sekarang yang mengisap vapor berbanding isap rokok. Ada
Placeholder

Madah Cintaku

Saat kakiku melangkah masuk ke ruang legarmu, terasa lemah sendi anggota. Namun
Kembali Ke Atas