Orang Kajang Memang Terbaik!

5 Gambar Terkini Taman Tema 20th Century Fox Genting

dalam Percutian oleh

europe dating sites Seperti yang kita semua tahu, Taman Tema Genting telah ditutup dan kini Twentieth Century Fox World, taman tema terbaru yang sedang giat dibina di Genting Highlands, pahang yang meliputi keluasan 25 ekar serta mempunyai 25 permainan berdasarkan filem-filem yang mendapat sambutan seperti Rio, Alien vs Predator dan Planet of the Apes.

teen dating stories Tinjauan aku baru-baru ni nampaknya mungkin sudah 20% pembinaan telah dijalankan. Tak sangka tahun 2016 ini Malaysia merupakan destinasi hiburan bertaraf dunia dengan adanya taman tema baru ini boleh menarik lebih banyak pelancong dalam dan luar negara sekaligus menaikkan ekonomi negara kita. Ini termasuk memberikan peluang pekerjaan yang banyak kepada anak bangsa kita.

dejtingsidor baboo genting taman tema lama

svindel på datingsider Taman tema Genting sebelum ni siapa yang tak pernah pergi memang rugi lah! Gambar bawah ni pula diambil pada 31 May 2015, mungkin boleh dikatakan hampir 20-30% siap. So kita tunggu jelah tahun 2016 nanti mesti gempak punyalah.

webcam chat with stranger

 

Photo 5-31-15, 9 14 22 AM Photo 5-31-15, 9 14 15 AM Photo 5-31-15, 9 13 35 AM Photo 5-31-15, 9 13 24 AM Photo 5-31-15, 9 13 20 AMSo sesiapa yang nak bercuti ke Genting jom dapatkan diskaun hotel sehingga 70% kat sini. Beli awal sebelum terlambat!

 

 

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Kembali Ke Atas