Orang Kajang Memang Terbaik!

Dugaan Bila Berjauhan

dalam Cinta oleh

dating sider akademiker Memang betul cakap pepatah “Jauh di mata dekat di hati”. Bila jauh perasaan rindu semakin menebal dalam diri ni. Masa inilah macam-macam dugaan yang datang.  Nak atau tak kita kena  laluinya jugak.

billige dating sider Masa berjauhan ni la hati kena kental. Kalau rapuh musnahlah semua. Masa inilah kita kena dekat. Tak semestinya berjumpa depan mata kalau nak dekat. Teknologi kan ada jadi pakailah apa yang termampu. Kalau zaman dulu berutus surat tapi zaman sekarang ni whatsapp je kalau tak pun terus wechat.

spiritual singles dating site Kalau bercinta jarak jauh ni memang selalu diuji. Tuhan jauhkan kita ada banyak sebab. Sebab utamanya Dia nak kita belajar erti kesabaran. Sabar tu kan sebati dengan iman. Jadi iman kenalah kuat gak kalau nak tempuh segala cabaran yang mendatang.

les sites de rencontre français Antara lain tuhan nak kita belajar apa yang ada pada diri kita. Sekuat mana kesetiaan kita. Masa inilah Dia uji semua tu. Kalau kita betul-betul boleh tahan semua ni aku jamin hidup aman dunia akhirat Insya Allah.

kvinne søker kvinne i Fauske Jadi dalam kejauhan kita ni jangan lupakan Dia jugak. Semua ni dah ditakdirkan. Aku pasti satu hari nanti Dia akan beri kita kebahagiaan, kasih sayang yang berkekalan sehingga je Jannah. Doakan yang terbaik kita dan sentiasa istiqamah buat benda-benda baik.

Yeyyyy happy sangat sebab si dia dah pulih dari demam. Dia dah mula senyum dan ketawa. Happynya bila dapat tahu dia dah sambung study. Insya Allah kalau ada rezeki nanti kita jumpa ye

laling.

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Kembali Ke Atas