Orang Kajang Memang Terbaik!

Madah Cintaku

dalam Diriku oleh

gratis dateing Saat kakiku melangkah masuk ke ruang legarmu, terasa lemah sendi anggota. Namun kugagahi jua demi sebuah impianku,cita-citaku dan harapan. Kutatapi sekelilingnya, ternyata sangkaan menerpa jauh. Segalanya penuh dengan keindahan dan kedamaian. Kumasuk ke sebuah bilik dan kutatapinya. Lalu duduk dan kuamati segalanya. Semuanya indah, segalanya sempurna tiada cacat celanya. Di sini, tertanamnya sebuah keazaman dan tersemai sebuah harapan. Akanku jadikan segalanya realiti buknnya mimpi. Di sini, ku tuntut sebuah khazanah ilmu. Harta yang tidak ternilai harganya.

nordiske datingsider Anugerah yang takkan hilang ditelan zaman. Di sini, dugaan dan cabaran menerpa silih berganti. Kedukaan dan kebahagiaan banyak dilalui. Gelak ketawa, senyum tawa dan tangisan semuanya di sini. Di sini, telah kucurahkn air mata kebahagiaan, senyum tawa keindahan telah dilemparkan. Segala kedukaan dan kebahagiaan dihadapi segalnya. Telah ku tempuhi ranjau duri, pahit manisnya di sini. Pernah dahulu diri terasa tidak sanggup menatap sebuah kegagalan. Namun, tidak semua kegagalan itu membawa sebuah kelemahan. Kegagalan perjuanganku di sini telah memberiku sebuah semangat,sl semangat yang kuat untukku berjuang.

mand s√łger kvinde I Grenaa Daku bangkit dari kegagalan itu, cuba untuk berani dengan tenaga sendiri. Terasa amat sukar untuk melakukan. Namun, kekuatan semangat perjuangan itu telah membantkitkan diri dari kegagalan. Kegagalan semalam telah memberi sinar baru. Aku tahu perjuangan di sana masih panjang. Masih banyak ranjau dan duri harus ditempuh. Masih banyak tawa dan tangisan yang harus kualami. Tapi,, adakah aku mmpu untuk teruskan prjuangan ini?? Hanya Allah SWT yang tahu segalanya. Namun… takkan sesekali ku berputus asa teruskan perjuangan ini.

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Isap Vapor Ok Kot!

Rasa macam ramai pulak sekarang yang mengisap vapor berbanding isap rokok. Ada
Kembali Ke Atas