Saya Nak Menang CD #AF2013

dalam Blog oleh

20140203_221058

Siapa nak CD #AF2013 ni? rasa nak bagi kat pembaca bertuah blog aku ni. Mudah je siapa nak menang korang kena share entry ni kat FB dan twitter korang kemudian tulis kat komen bawah ni “Saya Nak Menang CD #AF2013”. Pemenang bertuah akan dapat sekeping CD yang memuatkan lagu-lagu hit dari bintang-bintang #AF2013 seperti Azhael, Aisyah, Faizul, Indah, Suhada, Nabila dan Amira.

Mudah je kan.. memang nak bagi free ni.. harap korang terus support artis-artis #AF2013 kita ni ye.. dan harap pihak tv dan radio terus memainkan lagu-lagu hit mereka.

6 keping CD untuk 6 pemenang bertuah.. sorang dapat satu.. Pemenang CD akan dipilih secara rawak. Jadi terus share dan komen 🙂

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Terbaru dari

MONOLOG HATI : #0005

“Ilaahi lastu lilfirdausi ahla walaa aqwaa ‘alannaaril jahimi fahabli taubatan waghfir dzunuubi
Placeholder

MONOLOG HATI : #0003

“Hanya manusia yg bodoh that keep downgrading someone who try to change
Placeholder

MONOLOG HATI : #0002

“Aku tahu engkau sebenarnya tahu tapi kau memilih seolah kau tak tahu”
Kembali Ke Atas