Orang Kajang Memang Terbaik!

Shiro Bakal Juara #MaharajaLawakMega 2013?

dalam Macam-Macam oleh

una chat seria per fare amicizia imageResize

geen harde erectie  

se ingrasso il seno aumenta Gambar Kredit : Astro Gempak

gratis dating relatie Diam tak diam dah nak masuk 13 minggu Maharaja Lawak Mega 2013 ni bersiaran. Dari minggu hot seats sampailah minggu terakhir ni ternyata persembahan sketsa peserta MLM2013 semakin menjadi-jadi kelakarnya. Lima peserta yang berjaya ke peringkat akhir adalah Nabil, Shiro, Sepahtu, Jambu dan Bocey sememangnya finalis yang terbaik dan memang layak masuk ke peringkat akhir ni.

xtrasize hatása Bagi aku secara peribadi aku lihat kumpulan Shiro ni memang berbakat besar. Lawak diorang setiap minggu penuh dengan info dan mencuit hati. Minggu lepas pun Ajak Shiro menang dalam “Man Of The Match” yang merupakan anugerah pilihan penonton setiap minggu anjuran Sinar FM.

Walaupun pernah masuk dalam bottom 3, bagi aku itu tak patahkan semangat Shiro untuk terus mara. Aku harap sangat Shiro akan menang MLM2013 ni bukan nak pilih kasih ke apa sebab aku lihat lawak Shiro adalah lawak yang sempoi, spontan, gempak, meletop dan terbaik huhu..

Cincai kira lah… Shiro mesti menang #MaharajaLawakMega 2013. So kengkawan semua teruskan mengundi Shiro banyak-banyak ye.. minggu final ni biar Shahrol Shiro pulak menang Man Of The Match sekaligus dinobatkan sebagai Juara Maharaja Lawak Mega 2013. Btw ni hanya pendapat aku je ye..

Kalau ada yang nak tengok Maharaja Lawak Mega 2013 final tu kat Stadium Tertutup Malawati, Shah Alam, boleh la beli tiket di tiketpro.com.my tiket berharga RM55.00 (Arena), RM35.00 (Upper Tier 1) dan RM25.00 (Upper Tier 2). Yang pasti MLM2013 akan bersiaran dengan gemilangnya di saluran Astro Warna dan Astro Mustika HD, Jumaat ni jam 10 malam. So stay tune and keep voting #Shiro.

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Placeholder

Rejab dan Salah Faham.

Sebenarnya tidak terdapat dalil-dalil yang menentukan kelebihan bulan ini. Justeru, dapatlah diringkaskan

Saga Pet Station

Peminat-peminat kucing seluruh Malaysia dan khususnya di Melaka yang nak dapatkan bekalan
Kembali Ke Atas