Abang… Adik Takut… Adik Nak Dukung…

dalam Diriku oleh

larghezza del pene 1-2013-06-28 04.46.32

medico per il pene Gempar kejap hari tu bila tengok anak-anak aku (Sugar Glider) bermesra-mesraan macam nak beromen pun ada jugak. Bukan tak nak bagi sebab diorang ni masih Joey lagi dan tak sepatutnya nak berkelamin dalam usia yang muda. Jadi apa lagi sebagai bapa yang baik aku pun terus gelabah jap pergi tanya semua orang pasal kes anak aku ni huhu.. Alhamdulillah sebenarnya mereka bukan nak mating pun cuma diorang ni takut dan dah tabii SG memang macam ni.

voglio un pene enorme 1-2013-06-28 04.46.35Sian pulak aku tengok anak-anak aku ni.. tah apa yang diorang takut pun aku tak tau lah.. bapak dia ni pun dia masih gigit dan crabbing.. tak apa anak-anak abah akan usaha jaga anak-anak sampai ke anak cucu ye.. hohoho…

pompa a vuoto per pene Okey pasal kes dia bermesra-mesra tu aku dah dapatkan kepastian dari bro Kelvin Chan yang juga merupakan otai SGM.

grandezza peni Piggyback. Joeys that are young always piggyback on their mommies. If they are left outside and became uncertained, they’ll cry. Mom or dad will come to the rescue, and allowing joeys to piggyback on them. And they will be carried to safety : the sleeping pouch.

Screen Shot 2013-06-30 at 4.01.37 AMHuh lega.. pasni aku kena bagi 101% perhatian lebih kat diorang ni.. mereka ni masih baby lagi sebenarnya.. patutnya sekarang ni diorang ngan mak-bapak kandung diorang bukan dengan aku… anak-anak jangan takut ye.. “abah kau” ada ni… untuk rescue …

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

MONOLOG HATI : #0005

“Ilaahi lastu lilfirdausi ahla walaa aqwaa ‘alannaaril jahimi fahabli taubatan waghfir dzunuubi
Placeholder

MONOLOG HATI : #0003

“Hanya manusia yg bodoh that keep downgrading someone who try to change
Placeholder

MONOLOG HATI : #0002

“Aku tahu engkau sebenarnya tahu tapi kau memilih seolah kau tak tahu”
Placeholder

MONOLOG HATI : #0001

Percintaan ada kalanya merumitkan. Bukan kerana tak ada manisnya dalam percintaan tu
Kembali Ke Atas