SENARAI HARGA ROKOK NAIK – 3 Jun 2013

dalam Macam-Macam oleh

harga rokok 2013

Berikut adalah senarai harga ROKOK yang naik pada 03 Jun 2013 ini. Rata-rata harga terbaru ni naik RM0.30 untuk rokok-rokok berikut. Wow kepada penghisap-penghisap rokok pastinya ini satu jumlah yang membebankan bukan. Apa boleh boleh buat.. nak tak nak ramai je orang beli jugakan.. jadi bersedialah untuk berhenti merokok!

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

6 Comments

  1. hadoi komen macam nu buat payah jer lah (pendapat aku jer), rokok naik hahah padan muka aku lepas ni susah lah nak mintak duit kat ayah aku mesti xcukop jer duit dia beli rokok

  2. rokok murah bersepah lg ade. semurah RM3 dah dpt skotak, tuk lepas gian berasap jadi laa. Perokok bijak adalah perokok jimat. haha

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Terbaru dari

Placeholder

Rejab dan Salah Faham.

Sebenarnya tidak terdapat dalil-dalil yang menentukan kelebihan bulan ini. Justeru, dapatlah diringkaskan
Kembali Ke Atas