Twitter @Mohdzaid Dah 19K Followers

dalam Blog oleh

Screen Shot 2013-03-08 at 10.14.26 PMWahhhh!! diam tak diam hari ni tengok followers twitter @mohdzaid dah cecah 19k nampaknya. Fuhhh tak sangka pulak ramai yang nak jadi kawan aku kan.. baguslah sambil kawan sambil kita boleh tukar-tukar pendapat dan idea yang best.

FYI kebanyakkan followers aku tergolong dari peringkat umur 12-18 tahun. Kebanyakkan masih bersekolah. Serius aku seronok gila baca twitter mereka.. kadang-kadang kita rasa macam berada dalam zaman remaja balik.

Terlalu kreatif sebenarnya tweet2 mereka ni.. ada pasal cinta, pasal sekolah, pasal keluarga.. tak caya? korang follow lah followers aku yang sangat ramah tu… apa-apa pun kalau korang belum follow dan nak follow aku bleh follow kat sini ye… https://twitter.com/mohdzaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

10 Comments

  1. Rasanya dah following anda. Dah lama mungkin…tahniahlah dpt 19k. harap banyak berkongsi idea dgn rakan2.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Terbaru dari

MONOLOG HATI : #0005

“Ilaahi lastu lilfirdausi ahla walaa aqwaa ‘alannaaril jahimi fahabli taubatan waghfir dzunuubi
Placeholder

MONOLOG HATI : #0003

“Hanya manusia yg bodoh that keep downgrading someone who try to change
Placeholder

MONOLOG HATI : #0002

“Aku tahu engkau sebenarnya tahu tapi kau memilih seolah kau tak tahu”
Kembali Ke Atas