Jom Follow Blog Mohdzaid.com Di @NuffnangX

dalam Iklan oleh

Screen Shot 2013-02-11 at 12.50.18 PM

Yo wazzap.. wazzap semua followers Mohdzaid.com. Lama kan tak bercakap pasal NuffnangX ni. Hoho sekarang ni Nuffnangx dah macam-macam ada dan banyak kemaskini yang mereka dah buat. Korang dah try? kalau belum cepat-cepatlah download apps untuk iOS dan Android, free je tak kena bayar pun. Lepas dah download jangan lupa juga follow blog aku ni ye kat sini :

http://www.nuffnangx.com/blog/J12222B?utm_source=mohdzaid.com&utm_medium=badge_public&utm_campaign=nnx

oh ye masih blur pasal NuffnangX? jangan risau .. moh le baca beberapa entry aku pasal NuffnangX ni.. 🙂

So amacam? bestkan apps Nuffnangx ni.. cubalah…

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Terbaru dari

Cuti-cuti tanpa Stress!

Bercuti memang satu pekara yang sangat menghiburkan. Lebih menarik bila dapat menjejaki
Kembali Ke Atas