Dah Pandai Ambil Gambar Sendiri

dalam Diriku oleh

20130118-190719.jpg

Amboi anak buah kanje pak ngah ni dah pandai ambil gambar sendiri rupanya. Dalam diam bila dibiarkan Alia main iPad aku dia dah pandai buka sendiri apps iPhoto dan snap gambar sendiri.

Sekarang ni penuh gambar dalam iPad pak ngah dia gambar Alia. Budak-budak sekarang ni kecik-kecik lagi dah pandai IT. Aku pulak saja bagi dia pendedahan IT diperingkat awal supaya nanti bila dah besar tahu semua pekara.

20130118-190710.jpg

Dunia pun semakin maju jadi kalau korang ada anak-anak didiklah mereka dengan kecanggihan IT yang ada diperingkat awal lagi ye. Tapi dalam masa yang sama ibu bapa perlu juga buat pemantauan jangan sampai berlebihan sudah la nanti anak malas belajar pulak.

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Terbaru dari

MONOLOG HATI : #0005

“Ilaahi lastu lilfirdausi ahla walaa aqwaa ‘alannaaril jahimi fahabli taubatan waghfir dzunuubi
Placeholder

MONOLOG HATI : #0003

“Hanya manusia yg bodoh that keep downgrading someone who try to change
Placeholder

MONOLOG HATI : #0002

“Aku tahu engkau sebenarnya tahu tapi kau memilih seolah kau tak tahu”
Placeholder

MONOLOG HATI : #0001

Percintaan ada kalanya merumitkan. Bukan kerana tak ada manisnya dalam percintaan tu
Kembali Ke Atas