Sijil Penghargaan Blogger of the Year DiGi WWWOW Awards

dalam Blog oleh

1-Photo on 1-16-13 at 1.58 AM

Hari ni balik rumah dapat satu bungkusan dari DiGi bila buka terkejutz sebab dapat Sijil Penghargaan Blogger of the Year DiGi WWWOW Awards 2012 hari tu. Dah lama dah DiGi WWWOW Awards ni dan hari ni baru dapat. Alhamdulillah lah walaupun hanya top 20 ehh.. top 10 lah.. dapat gak sijil penghargaan.

Yang bestnya sijil ni diorang siap frame dengan frame besi lagi. Terbaiklah walaupun dapat lambat tapi puas hati.. haha aku dah gantung kat rumah dah sijil ni nak tunjuk kat sedara mara yang datang rumah. Actually sijil macam ni pembakar semangat gak kat aku untuk terus menulis blog. Sekarang ni rasa macam dah lemau je nak menuliskan.. tulis pun ciput-ciput je.. tak pe Insya Allah lepas ni aku akan turbokan lagi usaha. 🙂

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Terbaru dari

MONOLOG HATI : #0005

“Ilaahi lastu lilfirdausi ahla walaa aqwaa ‘alannaaril jahimi fahabli taubatan waghfir dzunuubi
Placeholder

MONOLOG HATI : #0003

“Hanya manusia yg bodoh that keep downgrading someone who try to change
Placeholder

MONOLOG HATI : #0002

“Aku tahu engkau sebenarnya tahu tapi kau memilih seolah kau tak tahu”
Kembali Ke Atas