Nak Ke Ho Chi Minh City

dalam Diriku oleh

Screen Shot 2013-01-16 at 3.06.40 AM

Meroyan aku tak dapat tiket 10,000 kerjasama PM dan Airasia hari tu tak abis-abis lagi.. dari nak pergi Kota Kinabalu tak dapat hari ni terus booking pergi ke Ho Chi Minh City pulak. Ambik kau merajuk la sangatkan dengan Airasia last-last beli jugak bila tergoda dengan tawaran Free Seats diorang tu. Ok ok oppa dah tak merajuk lagi sebab aku dah dapat tiket harga murah RM173 je ke Ho Chi Minh City..  ada yang cakap kat sana tak best.. lantak lah.. duit aku bukan duit diorangkan.. best tak best aku dah sampai sana baru boleh cerita.. ok perginya lambat lagi pun.. saja je nak kecoh awal haha.. so pada kengkawan yang pernah pergi sana boleh tak share apa tempat-tempat yang menarik boleh aku lawati..

Kalau ada itinerary untuk 5 hari 4 malam boleh share tak kat aku.. kalau ada pekej muslim lagi best sebab aku nak pergi 3 orang.. nak pakej muslim kalau bleh.. senang nak melantak kat sana nanti.. nak tengok bajet dulu kalau mahal sangat mungkin aku backpacker je nanti..

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Terbaru dari

MONOLOG HATI : #0005

“Ilaahi lastu lilfirdausi ahla walaa aqwaa ‘alannaaril jahimi fahabli taubatan waghfir dzunuubi
Placeholder

MONOLOG HATI : #0003

“Hanya manusia yg bodoh that keep downgrading someone who try to change
Placeholder

MONOLOG HATI : #0002

“Aku tahu engkau sebenarnya tahu tapi kau memilih seolah kau tak tahu”
Placeholder

MONOLOG HATI : #0001

Percintaan ada kalanya merumitkan. Bukan kerana tak ada manisnya dalam percintaan tu
Kembali Ke Atas