Yearly archive

2013

Sponsored Post

Malaysia Resume : Syamsul Yusof Pengarah Muda & Pelakon Hebat!

Evolusi KL Drift, Bohsia: Jangan PilihJalan Hitam, Khurafat, KL Gangster, Aku Bukan Tomboy, siapa yang tak pernah tengok cerita ni? Mesti semua orang dah tengok kan! Filem terhebat di Malaysia arahan Syamsul Yusof. Pastinya Syamsul Yusof ni merupakan seorang anak muda yang berjiwa kental dan dan sangat kreatif dalam bidang perfileman dan lakonan. Mana tumpahnya… Baca Lagi

Iklan/Uncategorized

Rokok Haram? Rokok Seludup? Tak Main Lah!!

Rokok seludup dekat Malaysia sekarang dah makin banyak terjual dah, senang je nak beli rokok seludup sekarang nie.ย Tahu tak, bila dah banyak sangat rokok haram atau rokok seludup ni masuk dalam pasaran, nanti lagi banyak jenayah terancang yang berlaku.. seperti yang berlaku di seluruh dunia termasuk juga di Malaysia. Bila kita beli rokok seludup nie… Baca Lagi

Sponsored Post

Bergaya Dengan Ford Fiesta

Ford bekerjasama dengan hitz.fm, stesen radio berbahasa Inggeris nombor 1 di Malaysia baru-baru ini melancarkan Ford Fiesta di Taylors University Lakeside. Para tetamu yang hadir dihiburkan oleh penyampai radio Hitz.fm termasuk Ean, Jinny Boy, RD, Ryan & Denise mereka juga dihidangkan dengan persembahan dari Chester See dan Estranged, James Baum, They Will Kill Us All,… Baca Lagi

[MTV] Infiniti Cinta – Zizan Razak Feat Kaka

Bermula kutemu gadis berkaca mata Comel anggun ayu cantik paras rupa jelita Tinggi 5 3 laksana primadona Terigau mimpi sini juga khayalnya ke sana Pernahkah terdengar tiada dara yang renggang Itu kisah ku dulu reputasi lamaku dulu Seribu memurai usah satu pun kau percaya Seribu menggadai kau satu sumpah setia Cliche dihatiku kau bermaharajalela Manifesto… Baca Lagi

Placeholder
Uncategorized

Blog dah bersawang

Assalamualaikum… lama gilers kan aku tak menghapdet blog ni. Kekangan bz bekerja sampai tak teringat pun yang aku ada blog.. sejak kerja broadcasting ni banyak benda aku belajar.. so blog ni insyaallah aku akan update selalu.. nak kena cari masa terluang.. Baca Lagi

Sponsored Post

Luaskan Kuasamu di Tesco Online Shopping

Nak kata aku ni seorang yang kaki shopping tu tak lah sangat tapi setiap bulan mesti nak kena shopping barang dapur dan barang keperluan lain. Sibuk bekerja dan jarang berada di rumah kekadang membantutkan lagi urusan pembelian barang dapur.ย  Sebab itulah selama ni aku memang suka shopping secara online. Bukan saja mudah dan cepat ianya… Baca Lagi

1 2 3 13
Kembali Ke Atas