Orang Kajang Memang Terbaik!

Astro B.yond VOD and Animax Event

dalam Iklan/Sponsored Post oleh

1-comic fiesta 12

Mesti ramaikan peminat-peminat Anime kat sini? termasuk juga aku yang sekarang ni cenderung untuk tonton Anime tak kiralah jenis yang macam mana pun. Dari Anime cerita sedih, ceria, kelakar, lawan-lawan semua aku layan. Ada orang kata Anime bukan sekadar untuk kanak-kanak sahaja. Ya! memang betul pun sebab orang-orang dewasa macam kita pun layak tengok hasil kreativiti dan aspek seni yang ditampilkan dalam sesebuah Anime itu.

Sebenarnya aku mula tertarik balik layan Amine ni sebab nak gilap balik bakat melukis aku. Dulu selalu gak melukis tapi disebabkan masa tak ada, jadi bakat terpendam tu aku sia-siakan macam tu je. Untuk memastikan bakat terpendam aku tu selari dengan peredaran zaman, sekarang aku galak menonton di stel zoekt stel in Assen Astro B.yond VOD yang menayangkan cerita-cerita anime terbaru dari Jepun. Selalunya lepas aku tengok cerita anime Jepun di Astro B.yond VOD aku akan cuba rakam dalam minda dan kemudian mula melukis.

Berita baik untuk aku dan semua penggemar Anime di Malaysia sebab pada hari Ahad ini gothic dating site 23 Disember 2012 bermula jam kvinna söker kvinna i Alingsås 10.30 pagi hingga 7.00 malam akan berlangsungnya 100 free dating sites for singles Astro B.yond VOD dan Animax exclusive marathon screening selective dating service Event (Comic Fiesta 2012) di Kuala Lumpur Convention Centre (KLCC) bagi mengumpul semua peminat-peminat animasi, komik dan permainan (ACG). Memang bagus ada events semacam ni boleh juga mengisi masa lapang dan menggilap bakat terpendam dan boleh bergambar dengan Cosplayer yang ramai disana nanti.

Astro B.yond VOD dan Animax event (Comic Fiesta 2012) ini juga akan mengadakan 4 (empat) tayangan Anime eksklusif secara maraton pada hari tersebut. Tiket boleh didapati di laman Facebook https://www.facebook.com/ComicFiesta dan peserta perlulah mendapatkan tiket lebih awal kerana hanya 140 tempat untuk setiap slot. Jadi tempahlah tiket lebih awal sebelum kehabisan. (collect ticket from booth no. 51 as uncollected tickets 30 minutes prior to start time of marathon screening will be released!)

Jadual Anime Exclusive marathon seperti berikut :-

Jadual Anime Exclusive marathon seperti berikut :-

– 11.30AM Kamisama Kiss

– 01.30PM My Little Monster

– 03.30PM Toradora!

– 05.30PM Skip Beat!

Kepada semua peminat anime jangan lepaskan peluang keemasan ini tau memang rugi kalau tak pergi sebab Juga berita baik, ada barangan cenderahati premium turut menanti para peserta yang datang.

1-DSC_0865

Tahu tak? aku memang suka tengok Cosplayer pakai pakaian costume Anime yang aku minat. Memang cantik dan kreatif lah mereka ni, ada yang sanggup design sendiri costume yang agak mahal tu. Kepada yang berminat untuk menyaksikan Cosplay pun boleh datang masa Comic Fiesta nanti pada 22-23 Disember ini. Sebanyak 5 kategori dipertandingkan untuk The Best Dress Cosplay iaitu Best Solo Cosplay, Best Costume, Best Crattmanship, Best in LOL dan Best in Hall. Hadiah lumayan iaitu iPod touch, iPad mini, iPod nano tajaan Astro B.yond VOD dan Animax bakal dimenangi oleh peserta Cosplay itu nanti. Bila lagi nak tunjuk bakat? haha kalau ada masa aku pun nak buat costume anime sendiri lah..

So jangan lupa ingat tarikh 23 Disember 2012 ini datang beramai-ramai ke Astro Anime Event dan tempah tiket menonton 4 tayangan Anime eksklusif secara maraton di https://www.facebook.com/ComicFiesta

(Sekiranya anda mempunyai masalah untuk melihat aplikasi ini sila ke https://www.facebook.com/photo.php?fbid=547875615240187&set=a.133058056721947.19751.111338885560531&type=1 untuk bantuan.

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Kembali Ke Atas