Jam Tangan Swatch Menggoda Kat Hassan

dalam Blog oleh

penispumpe Swatch SUOP 100 Malaysia

brustvergrößerung istanbul Inilah dia jam tangan Swatch SUOP 100 menggoda Kat Hassan. Kenapa Kat Hassan? sebab aku menang jam ni sebab masuk contest album terbaru “Menggoda” dia hari tu. Tak sangka pula boleh menang sebab jam tangan ni untuk perempuan. Tapi ada aku tengok kat Google kata ni jam Unisex.. tapi dapat pun kaler pink tak kan lah aku nak pakai pulak. Belum ada hajat nak bagi sesiapa jam Swatch SUOP 100 (Gent Pink Lacquered) ni atau mungkin akan buat GA (Giveaway) nanti kot, tapi tak pastilah lagi.. tengok la macam mana nanti.

wie eine große Penis zu bekommen Tengok kat Google jam ni bernilai RM245 pasaran di Malaysia. Mahal jugakan.. rasa sayang pulak nak bagi orang.. nak pakai sendiri malu pulak hihi.. apa-apa pun thanks kepada GuaMalaysia dan Kat Hassan sebab pilih saya sebagai pemenang bertuah. Untuk pengetahuan semua sekarang Kat Hassan dah ada album yang berjudul “Menggoda”. Suka sangat lagu-lagu dia yang meletop tuh.. antara lagu dalam album ni yang aku suka adalah Chiki, Hilang dan Menggoda.

horsepower xxl formula kaufen Photo on 12-20-12 at 12.55 AM #2

brustvergrösserung köln Pink pun pink lah.. boleh buat koleksi jam aku juga.. hoyeyyy…

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

MONOLOG HATI : #0005

“Ilaahi lastu lilfirdausi ahla walaa aqwaa ‘alannaaril jahimi fahabli taubatan waghfir dzunuubi
Placeholder

MONOLOG HATI : #0003

“Hanya manusia yg bodoh that keep downgrading someone who try to change
Placeholder

MONOLOG HATI : #0002

“Aku tahu engkau sebenarnya tahu tapi kau memilih seolah kau tak tahu”
Placeholder

MONOLOG HATI : #0001

Percintaan ada kalanya merumitkan. Bukan kerana tak ada manisnya dalam percintaan tu
Kembali Ke Atas