Azam Tahun 2013 – Nak Kaya Macam Tan Sri Tony Fernandes

dalam Diriku oleh

Set dalam minda.. azam tahun 2013 nanti nak cari duit banyak-banyak.. nak beli rumah nak kawin cepat haha boleh?.. kalau tak dapat semua tu tak apa.. tapi nak jadi kaya macam Tan Sri Tony Fernandes.. boleh? ok ok kalau tak boleh gak aku nak jadi diri aku sendiri.. buat apa yang aku suka dan nak banyak pergi melancong dalam dan luar negara.. boleh?.. kalau tak boleh gak.. aku nak perbaiki diri sendiri segala kelemahan yang ada… insya Allah boleh kot yang ni.. Ringkaskan entry blog ni.. apa-apa pun tiap tahun aku akan terus berazam.. sebab ini salah satu batu loncatan untuk aku berjaya dikemudian hari..

PS : Nah Kalender Tahun 2013 termasuk Cuti Umum 2013 Malaysia..

Download PDF : kalender-kuda-2013 || kredit : chromosome.wordpress.com

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

9 Comments

  1. usaha dan doa perlu seiringan utk berjaya menjadi kaya. jangan lupa juga dgn amal kebaikan seperti sedekah dan mengeratkan siratulrahim

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Terbaru dari

MONOLOG HATI : #0005

“Ilaahi lastu lilfirdausi ahla walaa aqwaa ‘alannaaril jahimi fahabli taubatan waghfir dzunuubi
Placeholder

MONOLOG HATI : #0003

โ€œHanya manusia yg bodoh that keep downgrading someone who try to change
Placeholder

MONOLOG HATI : #0002

โ€œAku tahu engkau sebenarnya tahu tapi kau memilih seolah kau tak tahuโ€
Placeholder

MONOLOG HATI : #0001

Percintaan ada kalanya merumitkan. Bukan kerana tak ada manisnya dalam percintaan tu
Kembali Ke Atas