Keywords Durian Crepe Menjadi Perhatian Ramai

dalam Blog oleh

Rupanya Durian Crepe memang menjadi bualan ramai sejak dua menjak ni.. fenomena Durian Crepe ni aku tak pastila pula start bila tapi aku sendiri pun terpengaruh dengan gambar kawan-kawan yang di upload kat Facebook lantas aku pun nak cuba sendiri buat Durian Crepe ni.. hari ni bila aku tengok analytic Keywords kat dashboard Nuffnang hampir semua carian yang masuk adalah mereka yang mencari resepi dan cara pembuatan Durian Crepe ni.

Oh hooo… tak sangka plak ada juga sudi masuk blog aku kan.. huhu try la buat Durian Crepe tu.. memang sedap gilerr.. lagilah sekarang musim senang nak dapat durian jadi tak ada alasan untuk tidak membuatnya..

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Terbaru dari

MONOLOG HATI : #0005

“Ilaahi lastu lilfirdausi ahla walaa aqwaa ‘alannaaril jahimi fahabli taubatan waghfir dzunuubi
Placeholder

MONOLOG HATI : #0003

“Hanya manusia yg bodoh that keep downgrading someone who try to change
Placeholder

MONOLOG HATI : #0002

“Aku tahu engkau sebenarnya tahu tapi kau memilih seolah kau tak tahu”
Kembali Ke Atas