Orang Kajang Memang Terbaik!

Cappuccino Ice..

dalam Promo oleh

femme cherche homme a Vannes Cappuccino Ice satuuuu…. haha boleh pulak main order kat rumah.. ehem..ehem.. ye memang boleh order pun kat rumah kita.. sebab rumah kita ada best free online chat sites Nesface Dolce Gusto sebab tu kita boleh main order je Cappuccino Ice kat rumah.. tak yah lagi nak order kat kedai ngeh..ngeh..ngeh..

siti x conoscere donne Hari ni mulut macam mengidam nak minum yang sejuk-sejuk pulak.. maklumlah cuaca kejap panas kejap hujan.. walaupun hujan pun rasa panas.. so bila duduk kat rumah ni tak buat something rasa tak best pulak. Untuk sedapkan mulut yang manja ni aku pun buatlah segelas Cappuccino Ice yang Ummmppphhhh… sodaaappppp…

annunci roma ragazze

Untuk pengetahuan semua, bästa dejtingsidan för seriösa Krups Dolce Gusto Genio ni ada button untuk air sejuk dan air panas..  kalau nak buat air sejuk boleh la picit yang biru dan kalau nak yang panas picit je yang merah.. senang kan? nak kemas pun senang.. tak perlu nak beria-ia basuh mesin ni.. cuma bilas-bilas sikit je..

Yey… Cappuccino Ice.. satuuu.. dah siap pun.. jemput minum ye.. oh ye.. jom tengok video stopmotion kat bawah ni cara-cara mudah penyediaan Cappuccino Ice.. (Nescafe Dolce Gusto).

 

 

haha.. amacam? ok? kalau video terlalu cepat korang ulang la lagi ye.. slow-slow tengok..

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Kembali Ke Atas