Orang Kajang Memang Terbaik!

Samsung & BigBang was a Blast!

dalam Uncategorized oleh

lykkes med nettdating

sweden dating Samsung & BigBang was a Blast!.. terbaik.. terhebat.. terbest.. terpesona.. semua ada.. Terima kasih kepada Samsung Malaysia dan Nuffnang Malaysia sebab sudi beri tiket VIP kat aku untuk menyaksikan persembahan hebat dari kumpulan Korea terkemuka dunia BIGBANG. Rasanya ni concert artis Korea kedua aku pergi tengok live selain Wonder Girls. Persembahan BIGBANG memang awesome dan bertenaga. Memang tak menghampakan semua peminat yang datang. Aku rasa Stadium Merdeka Kuala Lumpur hampir penuh dibanjiri peminat BIGBANG.

mann søker mann i Buskerud

outdoor singles Persembahan sepatutnya bermula jam 8 malam tapi lebih kurang waktu itu hujan mula turun dengan lebatnya. Walaupun hujan peminat tetap menanti dengan penuh tenang. Nasib baik diorang sediakan rain coat free kat seat so tak lah basah jadinya.. Persembahan bermula dalam jam 8.30 malam waktu tu hujan pun hampir reda. Set pentas BIGBANG Alive Galaxy Tour 2012 Kuala Lumpur ni memang terbaik lah, besar, kemas dan pencahayaan lampu pun terbaik. Memang teruja lah sesiapa yang datang tengok live malam tadi.

Hoho walaupun gambar yang aku snap pakai Samsung Galaxy tab 7″ ni tak berapa clear tapi ianya terpahat dalam ingatan aku sampai bila-bila.. perghhh bukan nak puji melambung persembahan BIGBANG tapi memang nak puji pun sebab best sangat hihi.. harap lain kali diorang nak la buat persembahan kat Malaysia lagi dan harap penaja overseas dating services SAMSUNG dapat sponsor lagi tahun depan 🙂

 

 

Huhu harap Youtube tak delete video aku ni.. gambar tak cantik pun.. tapi ni je kenangan yang aku ada.. huhu saja nak rakam dan nak play setiap masa.. best kan..

G-Dragon, T.O.P, Teayang, Seungri dan Deasung memang pandai berinteraksi dengan peminat. Ada beberapa perkataan bahasa Melayu yang diorang belajar antaranya, Terima Kasih, Aku Cinta Padamu, Satu..dua..tiga..empat.., Malaysia Macho .. haha ada saja mereka ni kan.. dan menurut diorang ini adalah konsert paling best yang diorang pernah buat dengan peminat yang sporting dan diorang pun suka tempat ni (Malaysia)

Hampir dipertengahan persembahan,  peminat-peminat BIGBANG mengeluarkan kad bewarna merah yang tertulis perkataan WITH T.O.P (Happy B-Day) dan ini mengejutkan ahli-ahli BIGBANG dan mereka pun mengucapkan ucapan hari jadi kepada TOP. Rasa terharu pulak dia sambut hari jadi kat Malaysia. So.. Happy Birthday TOP… aku suka sangat suara dia yang garau dan unik tu..

Walaupun aku bukan lah VIP BIGBANG tapi aku rasakan yang aku dah semakin minat dengan kumpulan ni. YES kalau diorang buat persembahan lagi kat Malaysia mesti nak tengok lagi.. ok lah.. nak cerita banyak pun aku tak reti sangat.. apa yang penting aku ENJOI malam tadi dengan persembahan mereka.. so.. akhir kata.. semoga BIGBANG sentiasa success dan hebat selalu.

Kat bawah ni gambar-gambar masa persembahan diorang malam tadi. Kredit gambar dari peminat-peminat mereka :- http://bigbangworldwide.blogspot.com/2012/10/photos-big-bang-alive-tour-in-malaysia.html

Kehangatan BIGBANG Alive Galaxy Tour 2012 belum habis lagi.. kepada semua peminat BIGBANG diseru supaya join diorang punya apps kat Facebook ini.. memang menarik dan tertarik.. Samsung Big Bang’s app. Untuk maklumat lanjut sila ke http://facebook.com/samsungmalaysia dan http://www.samsung.com/my/bigbanguntuk maklumat lanjut!

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Placeholder

Dah Berapa Bulan?

Dengar tajuk macam orang dok bertanya dah berapa bulan mengandung pulak kan.
Placeholder

Blog dah bersawang

Assalamualaikum… lama gilers kan aku tak menghapdet blog ni. Kekangan bz bekerja
Kembali Ke Atas