Tiket VIP BIGBANG Alive Galaxy Tour 2012

dalam Promo oleh

catholic singles chicago 20121025-003051.jpg

paginas para encontrar pareja estable gratis

BIGBANG Alive Galaxy Tour 2012

Annyeonghaseyo, samseong-gwa Nuffnang gamsadeulibnida. imi BigBang konseoteu tikes-eul gajchugo issseubnida.

Maksudnya :- Hello terima kasih Samsung dan Nuffnang. Saya sudah ada tiket konsert BigBang.

Ewah-ewah.. Sejak dua menjak ni asik speaking Korea je. Maklumlah Sabtu ni aku pergi tengok Konsert BigBang. Untunglah dapat tiket VIP. Kalau nak beli sendiri tak mampu. So ucapan sejuta terima kasih kepada Samsung dan Nuffnang sebab beri tiket ni padaku. Siyyoookkkk sangat dapat jumpa BigBang akhirnya.

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Placeholder

Cappuccino Ice..

Cappuccino Ice satuuuu…. haha boleh pulak main order kat rumah.. ehem..ehem.. ye
Kembali Ke Atas