Orang Kajang Memang Terbaik!

Buka Kotak (Unboxing) Nescafe Dolce Gusto : Krups (Genio)

dalam Promo oleh

worst online dating sites

wealthy dating sites free Ewah-Ewah sekarang ni tiap-tiap hari sekarang ni asik minum NESCAFÉ Dolce Gusto je tau. Maklumlah benda baru dalam rumah kalau tak guna rasa rugi pulak. Rugi tak rugi lah beli mesin pembuat kopi NESCAFÉ Dolce Gusto ni. Harganya tak lah mahal mana pun cuma RM399 je kat pasaran. Capsule NESCAFÉ Dolce Gusto pun tak mahal cuma RM 27.99 je.. ada box 8 capsule dan 16 capsule. Bandingkan kalau beli coffee kat kedai harganya hampir RM10-RM20 segelas kan membazir tuh?.. buat sendiri kat rumah lagi senang. Jimat masa, tenaga dan wang ringgit. So tak menyesalah beli sebiji mesin pembuat coffee NESCAFÉ Dolce Gusto ni.

dating site reviews 2017 Okey hari ni nak share kat semua pembaca blog Zaid ni apa yang ada kat dalam mesin NESCAFÉ Dolce Gusto. Jom tengok video Unboxing Nescafe Dolce Gusto Coffee Machine : Krups (Genio).

hot dating website http://www.youtube.com/watch?v=LS0BJnfgHEA

free dating site in denmark So dah tengok video tu?.. tak tergoda ke? haha beli jangan tak beli ye.. bila lagi nak merasa minum coffee kat rumah sendirikan. Asik beli kat kedai je buat sendiri lagi sodap.. Untuk pengetahuan semua Nescafe Dolce Gusto ni ada banyak flavours iaitu Cappuccino, Latte Macchiato, Grande Intenso, Espresso, Lungo, Chococino, Chai Tea Latte, Mocha dan Cappuccino Ice. So banyak pilihan sebenarnya. Tak kan hari-hari nak minum coffee je kan sekali sekala pekena Mocha ke Latte Macchiato ke syok juga.

Nescafe Dolce Gusto menambat hati keluarga saya.. ianya mungkin menambat hati keluarga anda juga semestinya.

Kalau berminat untuk beli mesin ini dan Capsule NESCAFÉ Dolce Gusto boleh masuk https://www.dolce-gusto.com.my. Beli sekarang sebelum terlambat.. Next entry aku tunjukkan cara buat coffee guna mesin Nescafe Dolce Gusto Coffee Machine : Krups (Genio) pulak. Sebelum tu korang belilah dulu ye machine ni.. 🙂

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Placeholder

Cappuccino Ice..

Cappuccino Ice satuuuu…. haha boleh pulak main order kat rumah.. ehem..ehem.. ye
Kembali Ke Atas