DP Twitter Ning Baizura

dalam Blog oleh


20121017-124444.jpg


Terima kasih kepada kak Ning Baizura sebab sudi pakai DP kat Twitter gambar Zaid dan akak masa kita kat Redbox dulu. Terharu sangat. Inilah salah satu tanda terima kasih akak kepada peminatnya. Harap artis lain pun buat macam ni lah. Tanpa peminat siapalah artis tu sendiri kan. Love u so much kak Ning.

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Terbaru dari

MONOLOG HATI : #0005

“Ilaahi lastu lilfirdausi ahla walaa aqwaa ‘alannaaril jahimi fahabli taubatan waghfir dzunuubi
Placeholder

MONOLOG HATI : #0003

“Hanya manusia yg bodoh that keep downgrading someone who try to change
Placeholder

MONOLOG HATI : #0002

“Aku tahu engkau sebenarnya tahu tapi kau memilih seolah kau tak tahu”
Kembali Ke Atas