Selepas 5 Hari Menggunakan Aplikasi NuffnangX

dalam Iklan oleh


20120922-163919.jpg

Alhamdulillah lepas 5 hari menggunakan live version NuffnangX blog aku bertambah-tambah UV. Itulah penangan NuffnangX bukan setakat boleh share blog kat komuniti blogger tapi dalam masa yang sama boleh juga dapat kenalan diseluruh dunia.

Sampai hari ni dah ada 12 blogger yang follow blog aku di NuffnangX dan aku target dapat 100 blogger yang follow dalam masa sebulan ni. So kepada blogger yang nak tambahkan UV blog boleh la cuba NuffnangX ni.

Untuk info boleh masuk website http://www.nuffnangx.com dan register blog korang kat sana. Yang aku dengar jumpah follower paling ramai boleh menang duit USD10k banyak tuh. Ayuh cuba jangan tak cuba.

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Terbaru dari

Cuti-cuti tanpa Stress!

Bercuti memang satu pekara yang sangat menghiburkan. Lebih menarik bila dapat menjejaki
Kembali Ke Atas